≫ 

"Navijači su najbitniji igrač, kod Željka na svakom treningu moraš na 100%": Trifa bez pritiska ulazi u sezonu

Uroš Trifunović komentarisao je i jučerašnju sjajnu utakmicu protiv Cibone, kao i razmišljanja o sezoni u Evroligi

  • 3

Košarkaši Partizana sakupili su se zajedno povodom Media Day-a u "Štark Areni", gde su zajedno sa prisutnim novinarima podelili svoje utiske povodom početka sezone u Evroligi, prve posle osam godina u kojoj će učestvovati ekipa crno-belih.

U razgovoru za Telegraf Sport, Uroš Trifunović istakao je da će Partizan pokušati da ide što je dalje moguće, kao što je to slučaj svake sezone.

- Očekivanja, nisam nikada igrao Evroligu, tako da ću dati sve od sebe da se prikažem u što boljem svetlu u tom takmičenju. Pokušaćemo da idemo što je dalje moguće, to je ambicija Partizana svake sezone, da pobedimo svaku moguću utakmicu koju igramo.

Naravno, svi navijači priželjkuju Top 8, ali Trifa ne želi da poleti tek tako i spušta loptu na zemlju.

- Još je rano da pričamo. Svima nama je to cilj, ali rano je, nismo odigrali nijednu utakmicu u Evroligi, ali štelujemo glavu da bude tako.

Nema prevelikih razlika u odnosu na prošlu godinu. Igrači su adaptirani na ono što ih čeka, sada poznaju i Obradovićev sistem.

- Jedina razlika je što mi igrači znamo sistem trenera, tako da nam je možda tu lakše, ali jednostavno nema... Kod Željka svaki trening moraš da budeš fokusiran, da daš 100%.

A Trifunović je juče zablistao protiv Cibone, bio je to jedan od njegovih najboljih mečeva u poslednjih nekoliko meseci.

- Jednostavno, pogodio sam neke otvorene šuteve, pokušavam da budem bolji iz utakmice u utakmicu, da kroz treninge podižem to neko samopouzdanje koje potom prenosim na parket. 

Za navijače nema posebnu poruku, kaže da i oni sami znaju koliko su važni klubu i da očekuje punu Arenu na svakom meču.

- Nema potrebe da komentarišem, oni su naš najbitniji igrač, zahvalan sam im i želeo bih, ako je to moguće, da svaku utakmicu bude puna hala. 

Video: Za mene to nije pritisak, možemo u Top 8 Evrolige: Tristan Vukčević zapalio Grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    3. oktobar 2022 | 19:20

    Ajde dosta više, kao da je neki igrač a ne grejac klupe koji može da cepa mrežicu protiv Splita Cibone Krke k Zadra

  • Steva

    3. oktobar 2022 | 19:50

    A ti si bas zavidan na komentar mladog, srpskog igraca. Trener FMPa i nema sta da trazi kad je mladji od pola igraca koje trenira.

  • Vulovic

    3. oktobar 2022 | 22:23

    Imam neki osećaj da će ove sezone ovaj dečko da zablista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA