"Mrzeo sam rad sa Željkom Obradovićem": Kalates bez dlake na jeziku o saradnji sa najboljim trenerom Evrope

Nik je pričao pred početak sezone za turske novinare

  • 0
Srbija - Grčka, Košarka Foto: Nikola Tomić

Košarkaš Grčke i Fenerbahčea, Nik Kalates razgovarao je sa tamošnjim medijima povodom početka Evrolige o raznim temama. Naravno, mnoge u Istanbulu je zanimalo njegovo mišljenje o Željku Obradoviću, koji je toliko godina ostao u žuto-plavom klubu.

Zapravo, Kalatesu je Žoc bio prvi trener u Evropi, pošto je 2009. godine došao iz Sjedinjenih Američkih Država, gde je rođen i gde je napravio prve košarkaške korake.

- Radio sam sa Željkom Obradovićem u prvoj godini. Mrzeo sam to. Nikada nisam shvatao evropsku košarku i igru. Ali u drugoj i trećoj godini sam već razumeo i shvatio kako bi to trebalo da bude - rekao je Kalates.

Mnogi su počeli da spore njegove šuterske kvalitete, ali Kalates smatra za sebe da je dobar strelac i da će pogoditi kada je to potrebno.

- Ne mislim da sam loš strelac. Naravno da nisam ni najbolji svih vremena, ali mislim da je moj šut 50 odsto bolji, bio bih u NBA ligi - podvukao je Nik.

Video: Madar oduševljen Novakom: Ceo Izrael priča o njemu danima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA