≫ 

Ko je od poznatih došao na rođendan Partizana: Đurićev stajling je hit, ali Zvezdašica je ukrala šou

Mnogo poznatih lica bilo je na proslavi crno-belih u Hajatu

  • 10

Video: Mnogo znamenitih Partizanovaca na proslavi 77. godina Sportskog društva

JSD Partizan je obeležio svoj 77. rođendan na gala večeri u Hajatu, a na proslavi je bilo stotine ljudi, što legendi crno-belih, što članova klubova.

Među njima nije bilo najvažnijeg kluba crno-belih, fudbalskog kluba, jer njena uprava koju predvodi Milorad Vučelić, ratuje sa novoizabranim rukovodstvom JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

Ipak, Mijailović je u govoru poručio da su i oni koji nisu sa njima, deo crno-bele porodice.

Na proslavi u Hajatu bili su svi igrači košarkaškog kluba predvođeni trenerom Željkom Obradovićem, koji je dobio specijalnu nagradu JSD Partizan.

Takođe, tu su bile i mnoge druge legende, posebno iz košarkaških klubova. Duško Vujošević je takođe bio prisutan i takođe je dobio specijalnu nagradu.

Nagradu je dobio i Dragan Todorić, dugogodišnji direktor KK Partizan, sa kojim je osvojio nebrojeno trofeja.

Među zvanicama je bio i predsednik KSS, Predrag Danilović, ali i bivši predsednik FK Partizan, Dragan Đurić, čiji je stajling posebno izazvao pažnju.

On je i ranije znao da eksperimentiše sa stajlinzima, a tako je bilo i ovoga puta, gde se istakao narandžastim prslukom, ali i time što je upario roze kravatu i roze kaiš.

Neki su na rođendan došli i u pratnji svojih lepših polovina, poput Danila Anđušića, koji je stigao u Hajat sa suprugom Ivanom Maksimović.

Iako je poznato da je velika navijačica Crvene zvezde, Ivana je "ispoštovala" svog supruga, a može se reći i da je zvezdašica blistala na proslavi Partizana kao najsjajnija zvezda, jer je plenila lepotom.

Pogledajte u nastavku i galeriju njenih fotografija sa proslave, tokom koje se fotografisala i sa Željkom Obradovićem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tv

    5. oktobar 2022 | 12:48

    A šta su slavili oni bunkeraši ispod raspalih trebina. Treba Veljin utovarivač da ih sve utovari u kamion za otpad i da ih odnese na smetlište istorije S. D. PARTIZAN. Od kada su oni u bunkerima stadiona nas navijača nema ni u romingu. Ovo izgleda jedino silom može da se otera, ali uvek ima ,, ALI''.Ko je ta grupa navijača koja sme da udari na jug i bunker. Dakle zbogom grobari za fudbal.😭😭🤢🤢🤮🤮😡😡😡

  • Yy

    5. oktobar 2022 | 08:23

    Jel bio Sasa Kovačević?

  • Beograd Srbija

    5. oktobar 2022 | 12:25

    -Ivana je prelepa devojka i supruga naseg kosarkasa, a sto se tice ovih parazita iz rupe nebih o njima da pricam, jer suvisno je pricati nesto o njima dok im je sns imace slavu i titule, kad bude ova vlast otisla nece postojati vise to svi znamo i ko im daje podrsku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA