≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tek sad se vidi da je ludilo što su ga povezivali s Partizanom: Evo šta Real nudi Kampacu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinca nije zadovoljila ponuda od tri miliona evra godišnje

  • 3
Fakundo Kampaco, Facundo Campazzo

Foto: Nikola Tomić

Nedavno je u mnogim srpskim medijima objavljena informacija da Partizan želi Fakunda Kampaca. Mnogi srpski novinari "upecali" su se na tvit anonimnog navodnog ruskog ljubitelja košarke, koji ničim nije pokazao relevantnost, ali su ga zarad senzacije mnogi preneli.

Kada smo u Partizanu proverili ove navode, samo su se nasmejali. Zoran Savić, sportski direktor Partizana samo je kratko demantovao da je bilo bilo kakvog kontakta sa Kampacom, a sada je u španskim medijima isplivalo i kako teku pregovori Reala i Argentinca.

Madriđani su favoriti da dovedu Kampaca, koji je iz njihovog kluba i otišao u NBA. Ipak, sada je Kampaco spreman da se vrati u Evropu, a upravo je Real glavni kandidat da dođe do njegovog potpisa.

Ali, čak i Realu nije jednostavno da pokrije njegov ugovor. Madriđani su Kampacu na sto stavili ponudu da se aktivira stari ugovor, po kojem ima tri miliona evra po godini, što ga svrstava odmah iza najplaćenijeg Edija Tavaresa.

Međutim, Real želi da Kampaco isplati svih 6 miliona evra od raskidne klauzule kada je odlazio u NBA, a gde je preostalo da se plati još nešto više od dva miliona evra.

Kampacovi agenti su odmah poručili Realu da plaćanje tih dva miliona evra ne dolazi u obzir i smatraju da ponuda nije dovoljna.

Kada se odbije tri miliona godišnje, onda shvatite koliko je tek ludilo bilo što su Kampaca povezivali sa Partizanom, jer je platežna moć crno-belih daleko slabija, iako i u timu Željka Obradovića ima nekoliko vrhunskih košarkaša, pa i zvezda evropske košarke.

Ko će završiti kao bolje rangirani od srpskih timova u Evroligi?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....👀

    7. oktobar 2022 | 14:21

    Za te pare da ulozis u razvoj buducih igrace eto pare nije ni cudo sto su klubovi u minusima.....prvo od skola da krenes i da se novi sistem u vede i takmicenje i da se deca usmeravaju neko u fudbal neko u kosarku ko je za sta tipa amerike its....oooovo prolazi u nba jer je sistem takav odes na utakicu piva hot dogova suvenira pm sta se proda a kod nas partizan 11.500 sezonaca pa ti vidi po sok pivo pljesku pm da se kupi al zbog huligana 🖕🤨🖕

  • zelimir rumenoglu

    7. oktobar 2022 | 15:31

    moraju da mi povecaju budzet

  • Kole

    7. oktobar 2022 | 15:26

    Partizan mu je nudio 2.1 milion po sezonu + 400.000 kroz razne bonuse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA