≫ 

Jovanović posle poraza od Efesa: "Tek je prvo kolo, igrali smo čvrsto, moramo da popravimo neke stvari"

Crveno-beli nisu uspeli da dođu do iznenađenja u Istanbulu

  • 4
Vladimir Jovanović, KK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su 72:59 na gostovanju u Istanbulu od aktuelnog šampiona Evrope, ekipe Efesa, u meču prvog kola Evrolige.

Posle prvog meča koji je vodio u Evroligi i poraza na startu takmičenja, trener crveno-belih Vlada Jovanović je analizirao igru svog tima.

- Imali smo problem u drugoj polovini utakmice. U napadu nismo kontrolisali igru. Imali su dosta skokova, dali su i lake poene. Igrali su sa većom energijom u drugom delu, odgovorili su na pravi način - rekao je Jovanović i dodao:

- Mi smo odigrali čvrstu utakmicu, moramo da popravimo neke stvari, pogotovo u napadu, ali i u odbrani. Dobro, tek je prvo kolo, nadam se da ćemo biti bolji - zaključio je Jovanović.

Posle meča, trener Efesa Ergina Ataman je istakao da je njegov tim popravio odbranu u drugom poluvremenu i da je to donelo pobedu njegovom timu.

- Kao pto sam rkeao pre meča, prvi mečevi su uvek opasni i mečevi. Mi smo dobar tim i imamo nove igrače, da bismo ih ubacili u sistem potrebno je vreme. Prvo poluvreme nismo imali poene iz kontranapada, imali smo probleme na niskom postu protiv Bentila. u drugom poluvrmeenu smo popravili odbranu, imali smo poene iz kontranapada i došli do pobede. Nismo odigrali savršen meč, ali smo došli do pobede u poslednjoj četvrtini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZvezdaSampion

    7. oktobar 2022 | 23:06

    Iskreno nemam sta da ti zamerim, lepo je ovo izgledalo dok nas sudije nisu unistile sa nepostojecim faulima i glupostima...Jos nam nisu igrali Nedovic, Dobric i Holand. Puna podrska za trenera!

  • Sve ludo

    7. oktobar 2022 | 22:47

    Fali plej. Ne moze se sa Ivanovicem i Markovicem.

  • Rasomon

    7. oktobar 2022 | 22:25

    Nedostajalu su dobri suteri Nedovic, Dobric i Holand i bice Zvezda dobra samo da jos posalje Markovica u penziju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA