Jokić ponovo dobio crtać o sebi: Kao zli kovač sa supermoćima se bori protiv Dončića, Janisa i Bukera

Amerikanci su ovoga puta odlučili da Nikolu predstave kao negativca

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski košarkaši i dvostruki MVP NBA lige, Nikola Jokić privlači pažnju gde god da se pojavi. Igrač Denver Nagetsa i na početku ove sezone igra sasvim dobro, pa nema sumnje da će opet stremiti ka tituli najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone.

Nakon što je prethodno završio u popularnoj seriji "Saut Park", Jokić je ovoga puta predstavljen kao zli kovač sa supermoćima u drugoj epizodi serijala "Hiro Bol" koji se emituje putem internet platformi.

Dvostruki uzastopni osvajač titule najkorisnijeg igrača lige je predstavljen kao negativac sa supermoćima, a nasuprot njega nalaze se Luka Dončić, Devin Buker i Janis Adetokumbo koji tragaju za tajnom osvajanja MVP titule.

Njih trojica se penju visoko u planine, gde je Jokićevo "gnezdo" kako bi oduzeli od Nikole "svitak" koji simboliše MVP titulu. Serijal je odrađen u anime stilu, koji se u poslednje vreme pokazao kao veoma popularan među mladima.

Za manje od jednog dana, ovaj crtać pogledalo je preko 123.000 ljudi.

Video: Kada Jokić ne igra dobro, Srbija opet ima šest igrača koji dominiraju: Krejči o meču sa Orlovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA