Anđušić i Trifa naterali Mitrovića, Jovića, Dobrića i Radanova da obuku crno-belo: Sjajna slika iz Njukasla

Odlična atmosfera vlada među Orlovima pred ključni dvoboj sa Turskom u ponedeljak

  • 13

Košarkaši Srbije ostvarili su sinoć veoma važnu pobedu u Njukaslu protiv Velike Britanije u kvalifikacijama za Mundobasket (74:68), a trijumf u ponedeljak protiv Turske faktički bi bio prelomna tačka i gotovo da bi nam omogućio prolazak na Svetsko prvenstvo koje se sledeće godine održava na Filipinima, Indoneziji i u Japanu.

Imali su košarkaši i dosta slobodnog vremena u Njukaslu, o čemu svedoče fotografije koje je danas na svom Instagram profilu objavio Danilo Anđušić, naš reprezentativac i košarkaš Partizana, kojem nije strano da obuče crno-bele boje.

U njegovom društvu i mnogi drugi igrači su odlučili da krenu tim "stopama", pa čak i oni koji su nekada nastupali za Zvezdu ili su sada njeni članovi. Pored Uroša Trifunovića, koji je Danilov saigrač u Partizanu, još su Luka Mitrović, Stefan Jović, Ognjen Dobrić i Aleksa Radanov rešili da stave na sebe crno-bele boje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Danilo Andjušić (@daniloandjusic)

Naravno, razlog je bila poseta stadionu Sent Džejms Park na kojem nastupa čuveni Njukasl Junajted, koji se ove sezone visoko kotira u Premijer ligi Engleske i vrlo moguće će uspeti da se uplete u borbu za mesto u Ligi šampiona.

Po osmesima na licima, može se zaključiti da su fudbaleri naročito uživali, a ne bi nas začudilo da neki od igrača već igra čuveni Fantasy.

Video: Uroš Trifunović o debitantskom igranju u Evroligi: Daću sve od sebe da se dokažem, cilj je plej-of

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA