Ivanović zbrzao konferenciju zbog Piksija i Orlova, PR kluba poručio: "Idemo da gledamo fudbal"

Nisu se dugo zadržavali, sada je bitna samo jedna utakmica

  • 2
Crvena zvezda Makabi Tel Aviv košarka Evroliga Foto: MN Press/VM

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da slave protiv Makanija sa 69:68 u veoma dramatičnoj završnici i tako dođe do treće vezane pobede u Evroligi!

Ovaj rezultat je došao i otkako je na klupu kluba stigao Duško Ivanović, koji je očigledno ramzrdao čitav sastav i uspeo da pronađe kvalitet kako bi pobeđivao utakmice. On je istakao da nije sumnjao u igrače, ali da moraju mnogo bolje.

- Ja nisam ništa mislio o igračima da li imaju kvalitet ili da sad imaju veći. Vrlo je teško doneti pravu odluku kad si na terenu i kad se lomi utakmica, vrlo teško. Mora da se poštuje, ali oni ispunjavaju sve ono što tražim. Ja ne igram, mene niko ne pritiska od igrača da mi loptu da, ali njih da, pa im je teško. Ja uvek pokušavam da pokušaju maksimalno da urade ono, nije lako izvesti ono što ja kažem. Oni slušaju.

Istakao je Ivanović i to da on nije "krivac" za ove pobede, već su to igrači.

- Ništa ja nisam uradio, igrači su dobili te utakmice. Mislim da ono što sam rekao, kad sam došao prvi dan, imaju strpljenje i vere. Mislim da to imaju, ali mi da bismo nastavili moramo da igramo puno bolje. Ovo je dobro, ali moraćemo bolje - zaključio je Ivanović, da bi ubrzo i ostao, dok je PR kluba poručio kratko da svi idu da gledaju utakmicu Srbije i Brazila.

Video: Iz Nemačke je stigla podrška za Srbiju pred Brazil: Dobijamo Brazil, Švajcaraca se ne bojimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA