≫ 

Evo gde su završile karte Delija za meč sa Liverpulom!

Engleski klub povukao zanimljiv potez pred gostovanje Zvezde 24. oktobra

  • 9

Fudbalski klub Liverpul je zvanično potvrdio da će neiskorišćene karte za meč protiv Crvene zvezde podeliti svojim navijačima koji imaju između 17 i 21 godinu!

Pod neiskorišćene mislimo one koje su Redsima vraćene od strane Crvene zvezde čiji navijači zbog UEFA zabrane neće moći da idu na Enfild.

- Činjenica je da gostujućih navijača neće biti i to je jedinstvena prilika za mlade navijače da na Enfildu gledaju neku utakmicu Lige šampiona. Neki od njih će verovatno i prvi put biti u toj situaciji - rekli su iz Liverpula.

Podsetimo, Zvezda će u Liverpulu odraditi drugi meč suspenzije koji su dobili zbog nereda navijača u Salcburgu. Prvi je bio u Parizu, iako su Delije viđene na Parku prinčeva u sopstvenoj režiji.

Ulazak navijača Zvezde na teren u Salcburgu Foto: Telegraf

Otuda i ne čudi što su Englezi preuzeli sve bezbednosne mere da do slične situacije ne dođe u njihovoj zemlji.

Komadant policije Mersisajda Pol Vajt ističe da je svestan da je Zvezdinim navijačima zabranjena prodaja ulaznica, ali da ništa ne želi da prepusti slučaju.

- Imaćemo sveobuhvatnu policijsku operaciju u saradnji sa dva kluba i srpskom policijom. Želimo da gledaoci imaju maksimalnu sigurnost na i oko stadiona - rekao je Vajt.

Kako je naglasio, biće angažovani dodatni pripadnici bezbednosti u gradu i oko terena.

Navijači Zvezde su bili i u Parizu Foto: Telegraf

Crveno-beli su na stadionu Park prinčeva imali podršku od više hiljada navijača, a posle utakmice viđeni su incidenti kada su se sukobili srpske i francuske pristalice.

Zato Zvezdu čeka kazna Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA).

Šta su navijači Zvezde pokazali Evropi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. oktobar 2018 | 17:03

    1-1&5+ sigurica

  • Dijaspora

    18. oktobar 2018 | 17:21

    Ja kartu imam.NEMA TOG ZAKONA.....

  • supergnu

    18. oktobar 2018 | 17:57

    Sta znaci zabrana za one koji navijaju za zvezdu? Niko tebi ne moze da zabrani da odes na utakmicu osim ukoliko postoji neka sudska presuda, i navijas za koga hoces. Postoji zakon o slobodi kretanja i nije bas preporucljivo da ti to neko ogranicava ukoliko nije doneta uredba o tome. Mrzi me da letim sad iz usa u englesku ali bih voleo da me neko na ulazu spreci da udjem sa kupljenom kartom. Bilo bi vrlo interesantno pogotovu za americke novine. Toliko o demokratiji a uvek postoje sudovi kojima mozes da se obratis..ajmo bre zvezdaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA