≫ 

Ispovest pristalice Liverpula: Navijač Zvezde mi je prišao sa 20.000 evra i tražio karte za utakmicu!

Navodno je nudio 500 evra za dve karte

  • 2

Crvena zvezda će u Liverpulu, u okviru 3. kola Lige šampiona (21.00 RTS), imati podršku nekih 300 ili 400 navijača, što je u razgovoru za Telegraf otkrio jedan ''fan'' srpskog šampiona.

Međutim, nije isključeno da taj broj bude i već, jer navijači Liverpula tvrde da Delije ne štede novac kako bi se dokopali Enfilda.

Portal ''Liverpul Eho'' je pustio priču jednog neimenovanog navijača Redsa koji je do tančina opisao šta se tokom dana događalo u gradu.

- Jedan čovek mi je prišao i nudio 500 evra za dve karte. Kod sebe je imao barem 20.000 evra,  jer mi je tražio da kupi što više karata. Nisam bio previše zabrinut zbog toga što mi se približavao, ali pošto sam Liverpulov navijač već 25 godina, cela ideja je da navijači budu razdvojeni. Vi ne znate šta bi moglo da se dogodi, jer je 500 evra značajan novac, zabrinjavajuće je to što bi određeni broj navijača Crvene zvezde mogao da bude prisutan među domaćom publikom - rekao je navijač i dodao:

- Upozoravam svoje sinove da izađu sa stadiona ukoliko izbiju nevolje. Ako navijači Crvene zvezde budu na glavnoj tribini i izbije tuča, zabrinut sam i zbog toga što će to biti Liverpulova krivica.

Pomenuti portal je kontaktirao sam klub povodom ove priče i nisu dobili odgovor. Ali jesu od policije Mersisajda.

- Svesni smo da toga ima, iako je UEFA zabranila navijačima Zvezde da dođu na stadion. U svakom slučaju, radimo zajednos a srpskom policijom i preduzećemo potrebne mere - rekao je Pol Vajt, komandant policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. oktobar 2018 | 18:30

    Ma on nezna nas Srbe,oni ce naci prolaz pa makar kopali ispod zemlje i izasli na centar terena ali ucice po svaku cenu!

  • joakim

    24. oktobar 2018 | 20:13

    Zvezda-Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA