≫ 

Možete kupiti Zvezdu, ali ne i Ligu šampiona: Navijači Marseja isprozivali PSŽ, nisu štedeli ni crveno-bele! (FOTO) (VIDEO)

Francuski derbi obilovao prozivkama

  • 52

Tokom velikog francuskog derbija između Marseja i PSŽ-a, koji su Parižani dobili sa 2:0, viđena je velika navijačka prozivka u koju je upletena Crvena zvezda.

Domaći navijači želeli su da isprovociraju gostujuće, pa su potencirali priču Lekipa koja dovodi pod sumnju regularnost meča Lige šampiona između pariskog i beogradskog kluba, na kom je bilo 6:1.

- Kupiti Crvenu zvezdu neće vam pomoći da kupite žutu zvezdu (Ligu Šampiona). Mi smo šampioni - poruka je ultrasa Marseja, koji su podsetili da je njihov klub jedini francuski koji je osvojio Ligu šampiona.

Foto: Tanjug/AP

To se dogodilo 1993. godine, dve sezone posle poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa evropskih šampiona u Bariju, kada je prvi čovek kluba bio Bernar Tapi.

Upravo Tapi je bio poznat po finansijskim mahinacijama u ranim godinama 1990-ih, pa možda navijači Marseja i nisu bili baš najpozvaniji da se na ovaj način oglase...

VIDEO: Ovako je Milojević prokomentarisao optužbe da je meč sa PSŽ-om namešten:  

Veliki derbi u Londonu: Totenhem na Mančester Siti! Kvota na domaćina, koji ima četiri pobede u nizu, je čak 4,40, dok je ne goste, koji još nemaju poraz u prvenstvu, 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Siti

I Lacio i Inter nalaze se u dobroj formi, pa nas čeka sjajan fudbal u Rimu. Kvota na Lacio je 2,50, na remi 3,35, a na Inter 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lacio - Inter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    29. oktobar 2018 | 08:47

    Jer to onaj Marsej sto je u Bariju gledao kako podizemo usatog? Boli to i danas hahaha

  • Www

    29. oktobar 2018 | 08:35

    Pokusali ste i vi da kupite zvezdu pa ste dobili po....

  • Milos

    29. oktobar 2018 | 08:35

    Gospoda iz Marselja su Jos uvek pod traumom iz 91

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA