≫ 

Uhapšeni pripadnici Kimijeve grupe: "Pali" zbog droge, nasilničkog ponašanja...

U akciji policije, slobode lišeni prestupnici iz navijačkog miljea

  • 16

U nekoliko akcija, pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su 22 osobe zbog krivičnog dela iz oblasti imovinskih delikta, kao i zbog krađa.

Protiv još 16 lica podnete su prijave. Tri maloletnika su, takođe, obuhvaćena ovim postupkom, kao i mladić koji je otuđio tepih.

Među uhapšenima za razbojništvo su Aleksa Janković, Vuk Vučinić, Ilija Barać i Dušan Gudović, svi pripadnici Partizanove navijačke grupe koju vodi Miloš Radisavljević Kimi, poznatije kao "Partizanovci"

Osim Gudovića svi su hapšeni i ranije.

Barać za pokušaj ubistva i nasilničko ponašanje, Vučinić za drogu i nasilničko ponašanje, a Janković za nasilničko ponašanje.

NAVIJAČI, ALI I PRESTUPNICI

Grupa koju predvodi Radisavljević najjači je oponent aktuelnom "Jugu", na utakmicama Partizana smeštena je na istočnoj tribini, gde se nalazi i treća frakcija navijača crno-belih pod nazivom "Zabranjeni".

Te dve grupe međusobno nisu u sukobu.

Kimi je nedavno ponovo dospeo u centar pažnje zbog žučne rasprave sa bivšim trenerom košarkaša Partizana Duška Vujoševića koji je, između ostalog, kritikovao sagovornika da je svojevremeno uzimao novac od njegovih igrača za razne navijačke potrebe.

Od povratka na tribinu Radisavljević se često nalazio u sukobu sa policijom i rivalima sa južne tribine.

Na derbiju koji je odigran na "Marakani" u aprilu našao se u metežu posle kojeg se "pohvalio" povredama koje je zadobio od batina policije.

To je bio i prvi "večiti derbi" za Kimija od povratka na tribinu posle perioda "izgnanstva" nakon hapšenja zbog pretnji novinarki Brankici Stanković i paljenja džamije na Dorćolu 2004. godine.

Ostaće upamćen po skandaloznom istupu na utakmici sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2013. godine, kada je, odmah posle meča, sišao na atletsku stazu i tadašnjem kapitenu ekipe Marku Šćepoviću skinuo traku pred očima brojnih redara, obezbeđenja i Šćepovićevih saigrača.    

VIDEO: Grupa "Partizanovci" koju predvodi Radisavljević na poslednjem derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istinomer

    14. novembar 2018 | 16:34

    Kimijevi nisu navijaci, ali su bar Grobari. Ovi drugi nisu Grobari, ali im je sve dozvoljeno pa cak i da vode Jug. Ko li je njih ubacio medju Grobare? Ja znam a znate i vi!

  • Nesa

    14. novembar 2018 | 15:37

    Cigani nisu krimosi,postenjacina do postenjacine...

  • Sasha

    14. novembar 2018 | 15:36

    Vlast cuva jug za nove beton hale,savamale,cuda luda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA