≫ 

Francuzi savetovali navijače Pari Sen Žermena da ne idu u Srbiju

Ipak, srpske vlasti garantuju bezbednost za goste, pa će gosti, po svemu sudeći, imati podršku 11. decembra na "Marakani"

  • 10

Fudbaleri Pari Sen Žermena imaće, kako stvari stoje, podršku svojih najvernijih navijača protiv Crvene zvezde u Beogradu u meču od izuzetnog značaja za oba tima 11. decembra u Ligi šampiona. 

Iako su francuske vlasti savetovale navijačima "svetaca" da ne putuju u srpsku prestonicu zbog bojazni od incidenata, to ne bi trebalo da ih odgovori od već isplaniranog gostovanja, tim pre što srpske vlasti garantuju da će biti maksimalno osigurani od samog dolaska i povratka u domovinu.

Francuski "Lequipe" piše da je povodom gostovanja navijača Pari Sen Žermena u Beogradu. početkom nedelje održan i sastanak državnih funkcionera gde je dogovoreno da gostovanje protekne pod određenim uslovima koje zahtevaju Francuzi.

Naime, oni su zatražili od srpskih vlasti da obezbede njihov put od samog aerodroma do stadiona, i nazad, odmah po završetku utakmice, naravno uz garancije da ne dolaze u kontakt sa pristalicama Zvezde.

Poznato je da su se dve navijačke grupe sukobile u Parizu, posle prvog duela, zbog čega je uoči novog meča pojačane bezbednosne mere.

Predstavnici srpskih vlasti su naveli utakmice sa Napolijem i Liverpulom kao primere bespsrekorne organizacije utakmice i bezbednosti gostujućih navijača, uverivši i Francuze da će na istim, visokom nivou, biti organizovan boravak navijača Pari Sen Žermena u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA