≫ 

Zajedno ginuli za slobodu, krvarili u blatu, a danas...Jaka poruka navijača Srbije tokom meča protiv Crne Gore (FOTO)

Zanimljiv transparent se pojavio na jugoistoku Marakane

  • 6

Iako je temperatura u subotu popodne bila i te kako niska, to nije sprečilo navijače da dođu na meč između Srbije i Crne Gore u okviru Lige nacija.

Oko njih 25.000 gledalo je pobedu Orlova rezultatom 2:1, a među njima je bila i organizovana grupa crnogorskih navijača na jugozapadu.

Nasuprot njih, na jugoistoku, boravila je ''najbučnija'' grupa srpskih navijača koji su tokom meča istakli zanimljivu poruku upućenu Crnogorcima.

- Zajedno ginuli za slobodu, krvarili u blatu, a danas da si protiv Srba za to ti daju platu - pisalo je!

Grupa srpskih navijača je tokom svih 90 minuta pevala srpske patriotske pesme, dok su nekoliko puta zapevali i ''fuck, fuck, Nato pakt.''

Vredi pomenuti i to da su srpski navijačli na severnoj tribini imali transparent posvećen Rumuniji.

>>> Englezi na Hrvate - i jednima i drugima samo pobeda donosi prvo mesto u grupi! Kvota na domaćina je 2,00, a na Hrvate 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Engleska - Hrvatska.

>>> Švajcarce samo pobeda vodi na prvo mesto, Belgiji sasvim odgovara i remi. Kvota na keca je 3,25, a na iks 3,30, dok je dvojka 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Švajcarska - Belgija.

>>> Dugo Partizan nije slavio u Podgorici, a ako mislite da je došlo vreme za to, kvota na crno-bele je vrlo jaka - 2,70! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za derbi ABA lige Budućnost - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kamilica

    18. novembar 2018 | 13:49

    Istina ziva! Ja sam iz Crne Gore i to je istina! Truju nas da mrzimo Srbiju! Al ne mogu nam nista!!! Pozdrav za bracu!

  • Srdjan

    18. novembar 2018 | 14:40

    Ako je tacna informacija to su navijaci iz Danilovgrada postavili transparent a pored toga i jos dva.Jedan s likom Matije Beckovica sa natpisom cerat cemo se jos I trobojku s natpisom Danilovgrada

  • Jakpl

    18. novembar 2018 | 14:12

    Btaca bili i ostace. Dva oka u gpavi jedno isto. A ovi sto se bore da nas posvadjaju i odvoje,ma ne vredi im !!! Milo, duso prodana. Sve vise verunem da su tvoji preci iz albanine kao sto mi je pricala gospodja iz tvog sela, koja je tad imala preko 80 godina, koja je znala tvog dedu. Zvali ga djuka, idae Vam i prezine. Seko covek drva po selima. Iz scipnije, ili noderno, Albanije. Mozda i pradeda, nisam sigyran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA