Zvezda zove navijače na Marakanu! Ko se odazove pozivu, ostaće zauvek upisan u istoriji kluba!

Nedelja je važan dan za crveno-bele

  • 2

Pozvao ih je poznati glumac Aleksandar Radojičić, zatim i trener Vladan Milojević, ali posebnu poruku za navijače pred meč sa Voždovcem imali su fudbaleri Crvene zvezde.

Tačnjije, njih četvorica koji su se u subotu družili sa istim tim navijačima - Vujadin Savić, Marko Marin, Marko Gobeljić i Goran Čaušić.

Svi su imali identičnu poruku - da što više navijača dođe u nedelju od 18.00 časova na Marakanu! Zanimljivo, Zvezda će upravo protiv Voždovca pustiti grejače za teren u upotrebu (jedini klub u Srbiji) i na taj način će svako ko dođe na tribinu donekle ostati upisan u istoriju najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Zvezda će imati za sada jedini teren sa grejačima i to me mnogo raduje. Igrači će biti bolji i lakše će sazrevati. Zato pozivam i navijače da nas podrže u što većem broju i prisustvuju istorijskoj utakmici na našem stadionu. Mnogo je lepše igrati na brzim terenima, lopta se bolje kreće, sve je drugačije i nadam se da će u skorijoj budućnosti biti grejača i na ostalim terenima Superlige - rekao je Vladan Milojević.

Navijače je na utakmicu pozvao i Čaušić.

- Vraćamo se prvenstvenim obavezama i želja nam je da se već protiv Voždovca vratimo na pobednički kolosek. Pozvali smo sve posetioce tržnog centra kojima su crveno-bele boje u srcu da nas podrže u nedelju.

Na reči ofanzivca nadovezao se Savić.

- Presrećan sam prilikom svakog susreta sa navijačima. Daju nam neverovatnu energiju. Prvenstvo nam je prioritet i zato pozivam publiku da nam da prepoznatljivi vetar u leđa protiv Voždovca. Svi su impresionirani atmosferom koju zvezdaši prave na evropskim utakmicama, ali nam je podrška potrebna i na domaćoj sceni jer je ona stepenik do Evrope - rekao je kapiten crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA