≫ 

Ludilo Superklasika: Ceo kvart navijača ispratio Boku na utakmicu života (VIDEO)

Euforija je slaba reč da se opiše stanje u kom se nalaze navijači Boke

  • 4

Kucnuo je čas, fudbaleri Boke Juniors krenuli su ka Madridu, gde ih čeka utakmica života - revanš finala Kopa Libertadores sa "mrskim" River Plejtom. 

Stadion Reala je, kao što je poznato, određen za domaćina revanša jer se u Buenos Ajresu nisu stekli uslovi za odigravanje druge utakmice na stadionu Rivera.

Strasti, naravno, vibriraju danima, navijači su ispunili tribine na poslednjem treningu, a proključalo je u utorak uveče pred "Bombonjerom", odakle je krenuo autobus sa igračima Boke ka aerodromu, dalje ka Madridu.

Masa euforičnih navijača kao omađijana pratila je u stopu autobus koji se lagano kretao, fanfare, baklje, pesma, zastave, buka i pokliči su bili propratna scenografija za fudbalere Giljermea Barosa Skjelota. Stotine su svedočile možda istorijskom ispraćaju...

Možemo samo da zamislimo kakvo "ludilo" čeka igrače ako se vrate sa trofejem.

Podsećamo, prvi meč završen je remijem 2:2.

Junajted je u nokdaunu i ako večeras ne savlada Arsenal, Liga šampiona će već sad postati gotovo nedostižna. Kec na Old Trafordu nosi kvotu 2,55, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Arsenal.

Fulam ima šansu da večeras da sa tri boda ispliva iz opasne zone prvi put od septembra. U goste mu dolazi Lester, a kvota na keca je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fulam - Lester.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA