≫ 

Zvezda poslala apel navijačima: Dođite ranije, imamo nove kapije! (FOTO)

Utakmica 6. kola Lige šampiona između srpskog šampiona i francuske ekipe na programu je u utorak 11. decembra od 21 sat

  • 9

Na kapijama na istočnim i zapadnim ulazima stadiona „Rajko Mitić“ za duel Crvene zvezde i Pari Sen Žermena (utorak, 21:00) u okviru 6. kola grupne faze Lige šampiona funkcionisaće novi način ulaska, paje  klub apelovao na navijače koji imaju ulaznice za pomenute tribine da dođu što ranije kako bi se izbegle potencijalne gužve.

- Crveno-bela publika će već na utakmici sa Parižanima, zakazanoj za utorak od 21 čas, imati privilegiju da do svojih mesta dođe kroz najmodernije kapije kakve su u funkciji na nekim od najsavremenijih stadiona.

Iako je klub unapređenjem ulaza podigao nivo bezbednosti, konfora i olakšao kretanje navijača ka svojim mestima i izlazu, ovom prilikom apelujemo na sve zvezdaše koji imaju karte za istočnu i zapadnu tribinu da na stadion dođu znatno ranije.

Nove kapije na stadionu Rajko Mitić, odnosno Marakani Foto: Fk Crvena zvezda

Čeka nas još jedan spektakl u Ligi šampiona i ispunjene tribine Marakane, pa je preporuka, kako bi se izbegao eventualni zastoj na ulazima, da navijači dođu što je ranije moguće kako bi se na vreme i udobno smestili - navodi se u saopštenju crveno - belih.

Podsetimo, ugradnja modernih kapija sa takozvanim „češljevima“ počela je tokom novembra i predstavlja samo jedno u nizu unapređenja koja Zvezda ove sezone odlučila da preduzme.

Nedavno je sa radom počelo i grejanje terena koje će u utorak biti u funkciji ukoliko bude neophodno, uređeni su prilazi, umiveni su krov i spoljna rasveta na stadionu, a u toku su još brojni radovi među kojima izgradnja mediko bloka i kutka za navijače.

(Telegraf.rs/fk crvena zvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    9. decembar 2018 | 12:35

    Biće bolje nego u Parizu sigurno. Znači 0:5

  • VAr

    9. decembar 2018 | 13:02

    Da li će posle ove utakmice da skinu te kapije? Mislim šta će im više😊

  • Delijaforever💓

    9. decembar 2018 | 14:27

    Partizanovce koji su ljubomorni,ne moze ih ni Sveti Ilija spasiti..hahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA