Poslanik SNS-a izazvao polemiku među navijačima statusom o Zvezdi i PSŽ-u: Nisam mogao protiv sebe, evo zašto sam poklonio kartu!

Vladimir Đukanović poručio je da će bodriti crveno-bele protiv Radnika, Napretka i ostalih ekipa gde dolaze, kako kaže, "pravi navijači"

  • 32

Poslanik Narodne skupštine, Vladimir Đukanović, koji je u SNS-u, objavio je status na svom Fejsbuk profilu, na kome je objasnio zašto nije želeo da gleda utakmicu Crvena zvezda - PSŽ, iako je veliki navijač crveno-belih!

On je poručio da je poklonio svoju kartu, jer nije mogao protiv sebe, jer ga ne zanima Liga šampiona i da je to za njega odvratno bogataško takmičenje, i da on id eda gleda Zvezdu protiv Radnika, Napretka... na utakmicama gde na tribine Marakane, prema njegovim rečima, dolaze pravi navijači.

- Nešto čudno mi se dogodilo, ali protiv sebe nisam mogao. Naime, svoju kartu za utakmicu sa PSŽ sam poklonio. Generalno, uopšte me ne zanima Liga šampiona i to sam primetio još u prvoj utakmici sa Napolijem. Nikakvu emociju nemam vezano za to odvratno bogataško takmičenje.

- Jedino mi je milo što smo kao klub zaradili i finansijski se stabilizovali. Utakmice me ne interesuju. Posebno i zbog činjenice da na te utakmice dođe ogromnim delom antifudbalska publika koju zanima da gleda PSŽ ili Liverpul, a ne Zvezdu. Ja ću da gledam Zvezdu sa Radnikom, Napretkom i sa klubovima kada dolaze na tribine pravi navijači. Ova bogataška takmičenja prezirem da gledam i, eto, poklonio sam kartu - rekao je poslanik SNS-a.

Crvena zvezda i PSŽ igraju od 21.00 na Marakani uz prenos na Arena sport 1.

Šanse Zvezde su i dalje žive za plasman u Ligu Evrope, a za to je neophodan trijumf protiv PSŽ-a i pobeda Napolija nad Liverpulom na Enfildu.

VIDEO: Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu "Nikola Tesla", Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abel

    11. decembar 2018 | 18:56

    Ovaj Đukanović i ovde najpametniji Diskvalifikuje većinu navijača Zvezde. Čisti bezobrazluk!

  • Aleksandar1982

    11. decembar 2018 | 18:45

    Žena mu neda..zato se pre.erava

  • Gigi

    11. decembar 2018 | 18:55

    I medju snsovcima ima ljhdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA