≫ 

Šta se sve dešavalo na "trećem poluvremenu i kako je vođa Delija isprozivao navijače PSŽ-a? Tur de Frans, Red Star hooligans! (VIDEO)

Navijači crveno-belih nisu propustili priliku da "natrljaju na nos" Francuzima bežanje ispred stadiona

  • 19

Navijači Crvene zvezde posle utakmice su imali su ponovo "treće poluvreme". Dugo su ostali sa svojim igračima podno severne tribine, gde je navijanje vodio njihov kapiten Vujadin Savić.

Kada su igrači otišli u tunel, Delije su se fokusirale na navijače PSŽ-a. Njih 500 stiglo je u Beograd pod punom pratnjom policije, jer se strahovalo od nereda posle sukoba dve navijačke grupe.

Tada su Delije ispred Parka Prinčeva naterale Ultrase PSŽ-a na beg, a to su hteli da im "natrljaju na nos" i na Marakani.

Vođa Delija je održao govor Delijama i motivisao ih da što jače skandiraju:

- Ove pi***tine su bežale ispred svog stadiona. Hajde jako da čuju!

- Tur de Frans, Red Star hooligans! - skandirale su Delije, a takođe je ubrzo usledila i prozivka na račun  njihovog gostovanja uz pratnju policije.

- Come to Belgrade without police (Dođite u Beograd bez policije) - pevale su Delije, dok je u "kavezu" bio muk Francuza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA