≫ 

Duško Dugouško inspirisao Delije za koreografiju: Pogledajte crtani film koji će postati hit među navijačima Zvezde (VIDEO)

Sima Strahota i Duško Dugouško imali su sukob u pustinji, gde je neposlušna kamila dodatno iznervirala "šeika"

  • 6

Navijači Crvene zvezde imali su još jednu spetakularnu koreografiju u Ligi šampiona, a slika sa Marakane obišla je svet.

Delije su "pecnule" navijače, igrače i posebno vlasnike PSŽ-a, jer su na severnoj tribini iscrtali sliku šeika sa kamilom koji luta pustinjom u potrazi za peharom Lige šampiona.

 

Navijači Zvezde inspiraciju za koreografiju pronašli su u crtanom filmu gde Duško Dugouško i "Sima Strahota", koji je prikazan kao šeik, imaju sukob u pustinji.

Pogledajte sve koreografije Delija u Ligi šampiona! Ne zna se koja je spektakularnija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    13. decembar 2018 | 03:40

    Kakva je macka Ks:)))).. Eeej znamo, bili smo i videli te primljene golove, i Zvezda je samo i jedino zasluzila postovanje i ljubav.. Jer, Zvezda se na kraju i pitala, tj od rez u Beogradu se resavala situacija u grupi, PSZ je igrao u najacem sastavu, borili su se za bodove. Zvezda je osvojila vise bodova od bilo koje ekipe sa Balkana, u prvom ucescu, dobila pohvale protivnika.. Zvezda je osvetlala obraz Srbiji, svi koji vole Crvenu Zvezdu su ponosni na zar i borbu koju su momci pokazali.. sve ono sto mali partizan nikad nije mogao, i ne moze ni dan danas.. Velika je Zvezda!

  • ks

    12. decembar 2018 | 16:50

    Ljudi im spakovase deset komada pa se vi sprdajte, eeeeej deset

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA