≫ 

J**em mater i tebi i Srbiji, u mojoj kući je spominješ! Hrvat odlepio kad mu je aparat rekao ko je najbolji na svetu (VIDEO)

Hrvati oduševljeni, Srbi u čudu posle ovog snimka

  • 42

Jedan stariji čovek hrvatskog porekla koji živi u Americi, potpuno je izgubio nerve kada je čuo ko je najbolji na svetu u vaterpolu, što je postalo hit na internetu.

U jednoj hrvatskoj porodici koja živi u Americi devojčice su isprobavale novi uređaj "Amazon Echo", koji funkcioniše tako što mu postavite pitanje, a aplikacija zvana Aleksa odgovara.

Deda je mirno posmatrao dok njegove unuke postavljaju pitanja u vezi sa sportom, a sve je bilo u najboljem redu dok nije stigao odgovor na pitanje:

- Ko je najbolji na svetu u vaterpolu?

Kada je Aleksa odgovorila "definitivno Srbija", nastao je opšti haos.

- Je*em ti mater, tebi i Srbiji. U mojoj kući Srbija... Je*o te onaj ko te stvorio. Ne zna ništa o Hrvatskoj, a o Srbiji zna sve... Je*o joj pas mater!

Uređaj je završio tako što je razbijen u paramparčad...

VIDEO: No, setimo se lepog gesta srpske i hrvatske mladeži, jer na sreću, nisu svi kao ovaj gospodin:

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    14. decembar 2018 | 10:11

    Pa i Hrvati su u necemu najbolji . Primera radi nijedna tiranija niti civilizacija nije imala konc logore za malu decu . Eto njihovog brenda , Logori za decicu nevinu . Onda da se odrzi takmicenje u klanju dece oni bi bili zestoka konkurencija ISIS-u . Bilo bi tu zestoke borbe za prvo mesto . Dakle nije bas da nema nigde Hrvata . Ako bi bilo kakvo takmicenje u mrznji prema svesmu srpskome ni tu im ne bi bilo ravnih . Mada bi tu bila borba izmedju njih , mrcogorskih govana i siptara i to zestoka . Ali ipak LOGORI ZA DECU . Hrvatski brend .

  • Zeljki

    14. decembar 2018 | 09:45

    Kompleksi... To im je u genima. Takvi se radjaju.

  • kiki

    14. decembar 2018 | 09:57

    Polako bre matori,bicete i vi najbolji u necemu,jednog Dana...jednog Dana...Zivela Srbija breeeeee!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA