≫ 

Totalni haos u Superligi: Grobari traže poništavanje meča sa Mačvom (FOTO)

Posle kluba oglasili se i navijači

  • 23

Fudbaleri Partizana odigrali su bez golova sa Mačvom u uvodnom meču 21. kola Superlige Srbije, i to, po izuzetno teškim uslovima, zbog kojih navijači traže da se ta utakmica proglasi nevažećom i odigra ponovo. 

Njihova poruka dodatno je isprovocirana činjenicom, da su svi ostali mečevi, sa izuzetkom onog u Surdulici, odloženi zbog snega i nehumanih uslova za igru, posle čega je i sam klub zapretio istupanjem iz lige.

Foto: FK Partizan

Saopštenje navijača prenosimo u celosti:

- Danas 15.12.2018. god. su odložene sve utakmice 21. kola Super lige Srbije. Partizan je juče odigrao prvenstvenu utakmicu protiv Mačve po neregularnim uslovima.

Zahtevamo od uprave FK Partizan da traži od nadležnih organa Super lige Srbije da poništi jučerašnju utakmicu koju je naš klub odigrao. 

- Partizan se ovako stavlja u neravnopravan položaj i nameće se utisak da naš klub ima status tima drugog reda u nacionalnom takmičenju. Partizan mora istrajati u ovom principijelnom stavu i ovim putem dajemo do znanja svima da armija navijača Partizana neće povodom ove nepravde ostati nema već naprotiv daće sve od sebe da se ova situacija prevaziđe i da naš klub ima ravnopravan status prvoligaša.

VIDEO: Grobari gađali sudiju grudvama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milancee

    15. decembar 2018 | 14:46

    A jel bi trazili ponavljanje da su pobedili???

  • Bane

    15. decembar 2018 | 14:47

    Alo, čija je dužnost da se teren očisti? Zašto niste tražili odlaganje juče, a danas hoćete poništenje meča? Možda bi vam i titula godila, da dođete k' sebi?

  • Dis

    15. decembar 2018 | 15:43

    Ne ponistavajte nista mozda izgubite ,ovako bod je bod .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA