Delije obradovale mališane sa Kosmeta: Navijači Zvezde podelili 2.000 paketića deci u Gračanici i Lapljem Selu (FOTO)

Lep gest navijača

  • 13

Učenicima od prvog do četvrtog razreda OŠ „Miladin Mitić" u Lapljem Selu i OŠ „Кralj Milutin" u Gračanici, kao i deci PU „Đurđevak", navijači Crvene zvezde podelili su 2.000 poklon paketića.

Pored paketića, navijači Crvene zvezde pripremili su i 15 koverti sa po 600 evra deci socijalno ugroženih porodica, kao i više laptopova, tablet računara i mobilnih telefona najboljim učenicima.

- Dolazili smo mi i ranije ovde ali danas ste nas naučili kako da se više i bolje voli, i da se bude nasmejan. Pretpostavljam da je vaspitačima i učiteljima teško da izvedu decu na pravi put, da naprave od njih male a velike ljude - istakao je Vladimir Šavija, jedan od vođa Zvezdinih navijača.

Pomoć u vrednosti oko 60.000 evra deci u školama na teritoriji opštine Gračanica i u Prilužju uručili su Ljubomir Stanković, predsednik navijača Crvene zvezde, Vladimir Šavija i drugi...

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijaci Zvezde su najbolji na svetu...

    12. januar 2019 | 20:17

    Evo za gospodu pljuvace da mi nismo samo stoka koja pali baklje gadja policiju bakljama bijemo se ubijamo ipak cinimo neke stvari kojima zivkt znaci. Davanje krvi, ove akcije za pomoc nasem narodu na Kosmetu. Jako sam ponosan sto sam deo ove druzine. Neka nam je srecan 30. rodjendan

  • musi

    12. januar 2019 | 18:34

    Svaka cast za staru gardu.

  • Bane Petrović

    12. januar 2019 | 20:17

    To samo vi možete. Svaka čast za Šaviju i ostale DELIJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA