≫ 

"Da nisam skočio u more, ubili bi me"! Sve se desilo munjevito, napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac (VIDEO)

U Splitu se odvijala prava drama

  • 80

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u Splitu na Rivi, huliganima su smetala obeležja srpskog kluba, a jedan od njih je pokušao da se spase i tako što je rekao da je Crnogorac.

- Odjednom je nastala skrika i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovek skočio u more, dok je drugi pobegao u smeru Palate, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesrećni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac - navodi Slobodna Dalmacija izjavu jednog od svedoka.

Igrač koji se našao u moru je odbio lekarsku pomoć, piše hrvatski Dnevnik i prenosi reči momka - Da nisam skočio u more ubili bi me! Željka Radošević, iz policijske uprave Splitsko-dalmatinske rekla je da se za napadačima traga.

Sve se desilo vrlo brzo oko 13 sati i 30 minuta, u međuvremenu se pojavio i snimak, a hrvatski mediji pišu da je bilo bar pet napadača. Inače, Crvena zvezda je u Splitu trebalo da odigra meč protiv Mornara u okviru regionalne lige. Ta utakmica neće biti odigrana.

VIDEO - Napadnut vaterpolista Zvezde u Splitu, spas tražio u moru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dis

    9. februar 2019 | 16:05

    Pa sta mislis ako si Crnogorac nece da te tepaju ,a da vi ste sada prijatelji ,jedes leba u Srbiji a kad je frka onda si Crnogorac .

  • Zvezdan

    9. februar 2019 | 16:55

    E tako spasavaš svoje d... Umesto da braniš kolege, ti si sad Crnogorac.

  • Dante

    9. februar 2019 | 17:12

    vikao covek da je crnogorac,stvarno ima mu.a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA