≫ 

Huligani Torcide se iživljavali na trenerci Zvezde koju su oteli od vaterpoliste! (FOTO)

Napdači na vaterpoliste crveno-belih pohvalili su se "osvojenim plenom"

  • 26

Navijači Hajduka iz Splita napravili su skandal u subotu kada su napali vaterpoliste Zvezde i ugrozili njihov život.

Jedan od njih, golman Aleksandro Kralj, morao je spas od razularene hulje naoružane noževima i metalnim palicama, da potraži u moru u koje je skočio.

Ali, ni to nije bilo sve, već su ga huligani Torcide gađali kamenicama sa obale, zahtevajući da im da majicu Zvezde koju je nosio.

Kralj je to i uradio na kraju, da bi ubrzo stigla i policija, i huligani su se razbežali.

Na društvenim mrežama se ubrzo zatim pojavila i fotografija dresa i trenerke koju su oteli od Kralja, a koje su prikazali kao "navijački trofej".

Napad na vaterpoliste Zvezde bio je samo još jedan dokaz da je Split specifičan grad u kojem vlada posebna mržnja Srbima - "mržnja koja živi vječno".

Huligani su se potom iživljavali i na trenerci i dresu, koje su gazili na podu i tako ih slikali i objavili javno. Policija je ubrzo potom uhapsila trojicu huligana i kod jednog od njih pronašla i dres Zvezde koji su oteli od Kralja.

VIDEO: Milojević: Tamo u Rivi se megafonima širi mržnja prema Srbima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • borisdelija

    12. februar 2019 | 13:26

    Ne racuna se plen od sportista samo navijaca. Ali bravo grobari tj splicani tj purgeri tj ma svi ste isti. Pozdav za kuma grobara kisi kisi

  • JA

    12. februar 2019 | 13:28

    Boze da li su ovi normalni? Cemu tolika mrznja prema Srbima? I ako toliko mrzite nemojte dolaziti u Srbiju,jer i ovde ima takvih koji mrze Hrvate.

  • Zulu

    12. februar 2019 | 14:19

    Da ste ozbiljna grupa znali bi sa kakvim ''plenom'' se slika i hvali u navijackom svetu ali dobro, sad su neka nova deca i neka nova bolesna pravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA