≫ 

Noć, prazan stadion, a Grobari upalili baklje i zapevali kao uvertiru za prolećni Večiti derbi (VIDEO)

Navijači Partizana spremni su za prolećn Večiti derbi koji se igra 2. marta

  • 37

Prvi prolećni fudbalski Večiti derbi mogao bi da malo uzdrma situaciju na tabeli Superlige. Iako je Zvezda neprikosnovena sa 15 bodova više, pobeda Partizana bi spustila razliku na 12, a posle podele bodova i na 6,  a kako se posle u plej ofu igra još jedan derbi, svašta je moguće, pa i da se udje u neizvesnu trku za titulu. Ali, sve je to u teoriji, praksa je da se u subotu 2. marta igra Večiti derbi.

Navijači Partizana, popularni Grobari su napravili uvertiru za derbi na stadionu Partizana.

BATE je priredio senzaciju u Belorusiji pobedivši Arsenal sa 1:0 i večeras (18.55) će na Emirejtsu probati da odbrani tu prednost. Kvota na keca je 1,12, a na duplu šansu X2 čak 6,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - BATE.

DODATNI VIDEO: I oni se sigurno već sada vredno pripremaju za predstojeći susret večitih, ko su skriveni heroji derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    22. februar 2019 | 01:53

    Samo da vidim dal sam ispratio lepo. Ovo su alcz, koji su sada janicari. Medju jima cigani radovci grobari murijasi i vratari.. tu je sa njima i Kica, koji ima svoju struju na jugu, pa su stali malo sa strane. Kimi kockica sto je uzimao pare od igraca, i sto je prvi doveo cigane na jug(takodje alcz) je sa ostalim splicanima na istoku. Inace za splicane se nikako ne zna odakle oni na derbiju, i ko im je dao dukseve.. Na istoku su i vandali, ali su se vandali podelili na mladje i starije, a mladji na ove iz blokova i ove iz paviljona. Svi u ratu. Unutrasnjost je napravila svoju ekipu black family, oni su na jugu, ali nisu sa ovima sa juga. Na zapadu su zbr oni nisu ni sa prvim ni sa drugim ni sa trecim ni sa 25im.., oni su sami za sebe i slozni su u tome da postoje samo kad se igra derbi.. Jel sam sve pohvatao?

  • Ноле

    21. februar 2019 | 10:46

    Са вама увек комедија.10 људи

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. februar 2019 | 10:43

    Браво сплиће..свих 15 је ту. Ако је ово максимум који можете, ок😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA