Taksista u Parizu pomahnitao zbog pesme Engleza, pa jednog ubo u grudi nožem!

Vožnja koja se obila o glavu i žrtvi i taksisti

  • 1

Jedan navijač Mančester junajteda hitno je operisan da bi mu se izvadila krv iz pluća jer ga je taksista u Parizu ubo velikim nožem u toku vožnje.

Britanski mediji pišu da je taksistu iritiralo što su 44-godišnji Englez i još troje navijača Crvenih đavola pevali pesme Junajteda, nakon pobede nad Pari Sen Žermenom 3:1 i prolaska u četvrtfinale Lige šampiona.

Četvoro pristalica mančesterskog tima se vraćalo u centar grada posle utakmice, da bi vozač u nekom trenutku zaustavio auto da bi ih izbacio napolje zbog pevanja.

Potom se okrenuo ka devojci koja je bila u automobilu i pretio joj nožem koji je izvadio u međuvremenu. Ubodeni muškarac je svojoj prijateljici priskočio u pomoć i dobio je ubod u grudi.

Grupica je vrlo brzo na ulici zaustavila drugog vozača i žrtva je prevezena u bolnicu "Žorž Pompidu". Francuska policija je u međuvremenu uhapsila osumnjičenog, ali nož kojim je Englez uboden još nije pronađen.

Da podsetimo, Mančester junajted je pobedom 3:1 u Parizu uspeo da nadoknadi 2:1 iz Mančestera u prvoj utakmici osmine finala LŠ. Gol vredan prolaza u četvrtfinale dao je Markus Rašford u trećem minutu nadoknade sa bele tačke.

Paskal Kimpembe je penal skrivio tako što je u svom kaznenom prostoru igrao rukom.

VIDEO - Treće poluvreme Delija i Ultrasa PSŽ-a: Tur de Frans, Red Star hooligans!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA