Zajednički korteo Delija i Grobara, Srbija ovo ne pamti: Večiti rivali se ujedinili na godišnjicu NATO agresije, pa poslali poruku Amerikancima (VIDEO)

Srpski navijači nisu zaboravili bombardovanje i "milosrdnog anđela" 1999. godine

  • 29

Srpski navijači ujedinili su se na 20 godina od bombardovanja Srbije. Zajedničkim snagama pristalice Zvezde i Partizana došle su ispred ambasade Amerike u Beogradu.

Iako su večiti rivali i između njih vlada velika mržnja, Delije i Grobari su se ujedinili na godišnjicu NATO agresije i zajedničkim korteom došli su ispred ambasade SAD.

Delije i Grobari u korteu ka ambasadi SAD u Beogradu; Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Nosili su veliki barjak gde je precrtan znak NATO alijanse, a takođe je i upaljeno nekoliko baklji, da bi se osvetlio transparent koji su istakli.

- Nismo vam zaboravili decu, braću i drugare. Da se i vama čuje ovaj zvuk preko bare - poručili su zajedničkim snagama, uz zastavu "Nema predaje - Kosovo je Srbija".

Parola Delija i Grobara ispred američke ambasade; Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Tom prilikom skandirali su "Fuck, fuck, NATO pact", skandirali "Nema podele, ceo Kosmet deo Srbije", uzvikivali su imena Milice Rakić i Zorana Vujovića (navijač Partizana koji je nastradao u ambasadi Amerike prilikom protesta za Kosovo 2008. godine).

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA