≫ 

Suluda akcija navijača Fejenorda van stadiona: Ispaljivali vatrene plotune i prekinuli utakmicu, buktinje zasule "De Kajp" (VIDEO)

Vrlo rizičan potez navijača holandskog kluba zbog fanova koji su bili na samom stadionu

  • 0

Navijačkoj domišljatosti nema kraja, uverili su nas u to i najvatrenije pristalice holandskog Fejenorda koje su u četvrtak za meč sa Herenvenom izveli zaista nesvakidašnju, ali i prilično opasnu akciju nedaleko od svog stadiona.

Pošto nisu mogli da budu na njemu, barem ne na onom delu tribine gde su inače, jer je ona zaključana zbog kazne Saveza usled upotrebe pirotenike na Kup meču sa Ajakom, navijači Fejenorda su, iz revolta, izbombardovali "De Kajp" plotunom vatrometa usmerenim ka stadionu.

Sa bezbedne udaljenosti, više njih je ispaljivalo projektile "zemlja-zemlja" od kojih je nekolicina završila baš na travi dok se meč igrao, pa je sudija morao da ga prekida.

Uspeli su u svom naumu Fejenordovi navijači, uradili su nešto što do sada nikad nisu prekinuvši utakmicu na kojoj nisu ni bili, međutim moglo je sve da se završi sa daleko težim posledicama da je kojim slučajem neka buktinja pala na tribine sa navijačima.

Ovako su vatromet dočekali navijači na samom stadionu.

Ovako je bilo na poziciji odakle su se ispaljivale "vatrene kugle" ka "De Kajpu".

Inače, meč je završen pobedom Fejenorda rezultatom 3:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA