≫ 

Krvavi sukob Grobara na putu ka Novom Sadu! Razbijene glave, uništena kladionica, pune ruke posla za policiju i hitnu pomoć (VIDEO)

Ne jenjava rat među crno-belim pristalicama, pitanje je samo kada će mrtvi krenuti da se prebrojavaju ako se ovako nastavi

  • 15

Brutalni rat koji bukti između zaraćenih navijačkih grupa Partizana, u koji su najjače upletene dve frakcije, novu mračnu stranu imao je u subotu, nekoliko sati pre utakmice fudbalera Partizana i Vojvodine u Novom Sadu. 

Grupe navijača, naoružane motkama i bakljama, sudarile su se u Kaću naočigled šokiranih meštana.

Prema informacijama portala NSuživo, nešto pre 14 časova došlo je do masovne tuče dve grupe mladića, bilo je vrlo napeto, žestoko i uznemirujuće, pa je za neko vreme bio zatvoren Zrenjaninski put za saobraćaj.

U žestokom sukobu ima desetine povređenih, vidljivi su krvavi tragovi po asfaltu na mestu sukoba, a načinjena je i materijalna šteta, najveća na jednoj kladionici koja je demolirana, u kojoj se očigledno odigrao sukob.

 
 
 
View this post on Instagram
Demoliran lokal u Kaću nakon obračuna dve frakcije navijača Partizana #nsuzivo #novisadA post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Jake policijske snage su se ubrzo po izbijanju sukoba našle na terenu, a prisutno je i nekoliko vozila hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijma u tuči je učestvovalo nekoliko desetina navijača Partizana.

Pogledajte snimak sa lica mesta iz dvorišta koje gleda na ulicu gde se desio sukob.

VIDEO: Jedna od frakcija navijača Partizana prilikom dolaska na prethodni fudbalski derbi sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    7. april 2019 | 16:22

    Izbacite to u beton ligu..pa nek se jure po njivama.!!!!.. Klub bez identiteta.navijaca.tima.. nije klub za super ligu..tuce navijaca.jurnjava po parkinzima sa upravom.lazi u medijima o finansijskom stanju.malverzacije na svakom koraku..dosta vise bre !!!!!!

  • ikac

    7. april 2019 | 17:09

    Znate onu pesmu: Ooooo, vi ste sto.a, ruglo grada, i Srbijeeeee... E pa...

  • Bojan SD

    7. april 2019 | 16:39

    Jedino resenje za ovo je da se politika iskljuci iz sporta jer te dve stvari ne mogu zajedno nikako i one su do ovoga i dovele do podela navijaca. Izbaciti politicare sa svih mesta u klubu i na njihova mesta ppstaviti ljude iz Sporta koji imaju zasluge za klub koji ce voditi. UPRAVA NAPOLJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA