Šou Ajaksovih navijača ispred hotela Juventusa u tri ujutru (VIDEO)

Ronaldo i ekipa nisu imali miran san

  • 1

Navijači Ajaksa priredili su vatrenu dobrodošlicu fufbalerima Juventusa koji će od 21.00 čas igrati protiv njihovih miljenika u okviru 1/4 finala Lige šampiona!

Naime, onis u u tri ujutru zapalili vatromet ispred hotela u kom su gosti odseli i pravili su buku kkao im ne bid ali da spavaju.

Zanimljivo je i to da su nešto slično uradili i kada je Real gostovao, iako su madriđani posle slavili sa 2:1. Međutim, Ajaks je na tom meču bio bolji i nije imao sreće.

Sreća ih je potom pogledala u revanšu, kada je zablistao Dušan Tadić i sa dve asistencije i golom srušio šampiona Evrope (4:1).

>>> Kvota da će se Dušan Tadić večeras protiv Juventusa upisati u listu strelaca je 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijale vezane za Ligu šampiona.

>>> Da li će posle Reala pred Ajaksom pasti i Juventus? Kvota na Kopljanike večeras je 3,10, a na Staru damu 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ajaks - Juventus.

Pogledajte šou navijača Ajaksa:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA