≫ 

Hrvatski huligani se za meč sa Srbijom "zagrevali" u Jazinama: Palili baklje, tukli se s policijom i prekinuli utakmicu Zadra! (VIDEO)

Neće u nedelju uveče biti lako srpskim rukometašima

  • 6

Navijači Zadra iz ozloglašene grupe Tornado napravili su incident samo dan pre nego što će reprezentacija Srbije doći u njihov grad.

Oni su na košarkaškoj utakmici hrvatske Premijer lige između Zadra i Škriljeva popalili baklje i bacali papire na parket.

Na taj način su verovatno želeli da proslave povratak Zadra u Jazine posle punih deset godina, ali su umesto toga ušli u sukob sa policijom koja ih je pendrecima tukla i na kraju izbacila iz hale.

Utakmica između Zadra i Škriljeva je prekinuta na 25 minuta, posle čega je nastavljena. Inače, ista navijačka grupa najavljena je na sutrašnjoj utakmici (nedelja 20.30) rukometnih reprezentacija Srbije i Hrvatske.

Tornado je između ostalog poznat i po tome što su prošle godine u Šibeniku nasumično mlatili građane uoči košarkaške utakmice između Šibenika i Zadra.

Srbija će u hali Višnjik revanš kvalifikacionog meča za Evropsko prvenstvo u rukometu 2020, a ulog za obe ekipe je veliki.

Kauboji žele da obezbede plasman na prvenstvo dva kola pre kraja, a Srbija da sustigne Švajcarsku na drugom mestu kvalifikacione grupe 2.

Hrvatski mediji su najavili da će svih devet hiljada mesta u Višnjiku biti puno jer su karte rasprodate

Da podsetimo, u prvoj utakmici u Areni u Beogradu je u četvrtak uveče bilo 25:25, a navijači Srbije su u Areni sporadično skandirali parole usmerene protiv Hrvatske.

VIDEO - Srpski navijači izviždali hrvatsku himnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V

    14. april 2019 | 05:50

    U Beogradu gostuje reprezentacija Hrvatske.Pobedimo ih.Izvizdimo im himnu,izvredjamo,i onda ocekujemo dobrodoslicu..To nikada bivalo nije.Jedini svetao primer na utakmici bio je gest one grupice decaka.Pruzili su ruke igracima Hrvatske,i oni su je prihvatili.Bar da pokusamo jedanput da se nasa publika samo sportski ponasa.A oni onda neka pljuju i vredjaju.To ce pokazati ko je ko.Ovako nesportskom ponasanju nikad kraja..

  • Ns

    14. april 2019 | 06:46

    Pacenici....

  • since

    14. april 2019 | 01:31

    Stoka napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA