Zvezda i Milojević pozvali Delije: Sada nam je potrebno jedinstvo, u ponedeljak i utorak da pokažemo koliko smo veliki

Trener Crvene zvezde pozvao navijače na humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi

  • 1

FK Crvena zvezda 16. put organizuje akciju "Crveno-bela krv".

- Svako ko ovaj put odluči da pomogne nekome ujedno će dati i doprinos još jednoj velikoj akciji u sklopu najave spektakla koji nas očekuje 19. maja - nadamo se, proslavi 30. titule i proslavi 30. rođendana Delija koje se kroz svoje postojanje bave i humanitarnim radom.

Zato je ovaj put cilj 900 davalaca krvi, a upravo se ta brojka dobije kada se 30 pomnoži sa 30 - navode u klubu iz Ljutice Bogdana.

Dobrovoljno davanje krvi se organizuje u ponedeljak i utorak, 22. i 23. aprila, od 10 sati do 18:30, u Medija centru stadiona "Rajko Mitić".

- Naši navijači prave toliko lepih stvari. U ime ekipe i kluba pozvao bih što više njih da ovim humanim gestom pomognu sunarodnicima. Jedinstvo je uvek potrebno i zato verujem da će se i prilikom ove akcije skupiti veliki broj jedinica krvi - rekao je trener Milojević.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

VIDEO - Milojević: Dođite da donirate krv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA