≫ 

Neverovatna nemačka disciplina i kad se ruši i slavi: Navijači Ajntrahta krenuli da uleću na teren, pa svi k'o jedan stali zbog moguće suspenzije (VIDEO)

Uspeli su navijači nemačkog tima i u stanju najveće ekstaze da se uzdrže od uletanja na teren u poslednji čas i tako izbegnu sigurnu suspenziju za naredne utakmice

  • 12

Navijači Ajntrahta ludovali su na utakmici sa Benfikom, euforija na kraju meča po plasmanu Nemaca u polufinale Liga Evrope dostigla je vrhunac, pa su čak krenuli da probijaju barijere neposredno nakon poslednjeg zvižduka.

Grupa najvatrenijih pristalica nemačkog tima spustila se do terena i drmala reklamne panele, delom su ih i suršili, pa su redari imali pune ruke posla da stvari održe pod kontrolom.

Uzdržali su se ultrasi Ajntrahta da ne utrče na teren u poslednji čas, jasno im je verovatno bilo da bi u tom slučaju klub mogao da trpi posledice za polufinale, pa su slavlje nastavili van okvira terena.

Povucimo ovde paralelu na Zvezdin slučaj, koja je zbog uletanja navijača u Salzburgu kažnjena zabranom organizovanog vođenja svojih pristalica na dva gostovanja u Ligi šampiona.

Nemačka disciplina je i u ovom slučaju, i kad su strasti najveće, bila jača od nepromišljenih poteza.

 

Pogledajte i fascinantnu atmosferu na stadionu neposredno pred početak utakmice. Definitivno su navijači Ajntrahta ovesezone zaslužili sve ovo što im igrači priređuju, a možemo samo pretpostaviti šta sve spremaju za polufinalne duele sa Čelsijem.

 

Pogledajte i kako je izgledao "kop" sa najvatrenijim pristalicama nemačkog kluba za vreme utakmice.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ds

    19. april 2019 | 09:46

    Zato sto imaju mozak,nisu kao ovi nasi bezmozgovici sljam.. paravan im je da su navijaci,a idu da se napiju i nadrogiraju pa usput i da opsuju mnoge i da naprave stetu na javnim povrsinama drustvu i drzavi.

  • Душан Краишник

    19. april 2019 | 09:47

    Можемо ми причати против њу шта хоћемо то је Држава а молио би хајтере који ће чупати минисе да размисле само једно сви желе у Њемачку а вамо пљују по Швабама !!!!поз

  • Al jazeera

    19. april 2019 | 09:58

    Ma oni su ispred nas pet vekova,pa i po mozgovima navijača.Ustvari kod nas i nema više navijača,samo zaostala masa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA