≫ 

Snimak koji dosad nismo videli: Pogledajte kako Krković glavom udara Kalinićevog druga, a onda nastaje haos! (VIDEO)

Milan Kalinić je nedavno imao žestok okršaj na Zvezdinoj utakmici, a sada je i snimkom potvrđena njegova priča

  • 20

Veliki incident dogodio se tokom utakmice polufinalne serije između Crvene zvezde i Partizana, kada su se u VIP delu Pionira potukli Milan Kalinić i Dalibor Krković.

Sevale su pesnice, Kalinić je krvnički izudarao Krkovića i raskrvario mu glavu, i ti snimci su preplavili internet i portale.

Snimak iz drugog ugla: Kalinić brutalno ubija boga u Krkoviću

Ipak, Kalinić se pravdao da nije započeo tuču, sve vreme je pričao da se Krković skandalozno ponašao i da je glavom udario njegovog prijatelja i direktora marketinga Zvezde, Marka Pavlovića, i da je to bila inicijalna kapisla da mu "padne mrak na oči", i da skoči u pomoć prijatelju.

Do sada nije bilo dokumentovano na snimcima to što Kalinić priča, ali pojavio se novi snimak koji dokazuje njegovu priču.

Kalinić je mirno posmatrao raspravu Krkovića i Pavlovića i nije reagovao, sve dok ovaj nije podmuklo udario direktora marketinga Zvezde glavom u nos. Tek nakon toga Kalinić reaguje i udara Krkovića sve dok ga bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac nije smirio.

Epilog svega toga bio je njihov informativni razgovor u policiji, a Krković se na kraju i izvinio zbog svog ponašanja i Kalinić i on su pružili ruku pomirenja jedan drugome.

Pogledajte i šta je Kalinić rekao o samoj tuči:

Da li će Efes otići u Barselonu da brani 2:0, ili će tim Karija Pešića napraviti brejk u Istanbulu večeras (19.15)? Kvota na keca je 1,50, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za četvrtfinalni duel Evrolige Efes - Barselona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    19. april 2019 | 11:11

    Znaci ako mi neko udari dete UZIMAM PRAVDU U SVOJE RUKE!!!!!

  • Q

    19. april 2019 | 10:07

    Znaci Kalinic ga je priglasio krivim i odlucio da mu sudi. Ovaj jeste kriv, ali ko je Kalinic da isteruje pravdu i jos mu svi dajemo podrsku i opravdanje. Zato nam tako i ide.

  • Goran

    19. april 2019 | 10:56

    Ok, i koja je kazna za Kalinica zbog nereda na sportskim dogadjajima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA