Partizan našao kompromisno rešenje za tri frakcije navijača i ''podelu'' karata za večiti derbi!

Cena za sva tri sektora iznosi 500 dinara

  • 22

Prodaja ulaznica za navijače Partizana, za predstojeći 160. večiti derbi (četvrtak, 19.00) počinje u ponedeljak, a menadžement kluba, svestan netrpeljivosti tri frakcije - “Grobari jug”, “Partizanovci” i “Zabranjeni”, morao je da nađe kompromisno rešenje i raspodeli karte na različite sektore, koje će pomenute grupe popuniti na stadionu “Rajko Mitić”.

Prodaja će prvo početi preko servisa “Tiketlajn” od 10 do 18 časova i to po ceni od 500 dinara za sva tri sektora na južnoj tribini, koja će biti podeljena i odvojena “kavezima” kao i do sada.

– Sektor 1, navijačka grupa ZABRANJENI

– Sektori (3-5), navijačka grupa JUŽNA TRIBINA

– Sektor 7, navijačka grupa PARTIZANOVCI

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona u Humskoj počeće u utorak i odvijaće se svakodnevno u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Na dan utakmice u četvrtak 25. aprila karte će se prodavati samo na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 časova do početka utakmice. A, po ranije utvrđenim pravilima, ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…) i to maksimimalno četiri karte po kupcu.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA