≫ 

Navijači Liverpula bacili deku u fontanu, pa vrištali od smeha: Najgore od svega je kada shvatite ko je to uradio (VIDEO)

Jedan stariji turista završio je u vodi dok je fotografisao znamenitosti Barselone

  • 30

Uoči utakmice između Barselone i Liverpula u polufinalu Lige šampiona (21.00), desila se sramotna scena na ulicama grada u režiji navijača koji su došli iz Engleske.

Navijači Liverpula osramotili su svoj klub i sve koji navijaju za Redse širom sveta svojim ponašanjem, kada su na jednom od trgova ovog prelepog grada gurnuli u fontanu starijeg turistu.

Očigledno pod ozbiljnim dejstvom alkohola, huligani su počeli da vrište od smeha nakon što se turista iz Azije našao u fontani, nakon što je mobilnim telefonom fotografisao prelep ambijent oko sebe.

Iz fontane je izašao potpuno mokar, a to je navijačima Liverpula bila dodatna zanimacija, pa su nastavili da se smeju i da kruže oko njega, dok je on pokušavao da dođe do objašnjenja zašto je neko to uradio.

Ono što je najgore, jeste činjenica da je taj sraman čin napravio čovek koji je u ozbiljnim godinama, možda nešto malo mlađi od čoveka koji je završio u fontani.

On je i nastavio da zavitlava mokrog turisu nakon što je ovaj prišao do navijača Liverpula nakon sramnog čina.

Očigledno ga nije sramota ni sede kose na glavi.

Praznik fudbala na praznik rada! Dve izuzetno ofanzivne ekipe Barselona i Liverpul večeras se sastaju u prvom meču polufinala (a mnogi bi rekli, finalu pre finala) Lige šampiona. Keca je 1,90, dvojka 4,10, a 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Liverpul.

VIDEO: Navijači PAOK-a zapalili Solun

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA