≫ 

Neverovatna priča o spektakularnoj šetalici Ultrasa Frankfurta: Evo kako je napravljena najbolja navijačka koreografija (VIDEO) (FOTO)

Navijači Ajntrahta nastavili su da pomeraju granice u ultras svetu

  • 8

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta ove sezone zaslužili su titulu najboljih u Evropi, a verovatno i širom sveta. Ono što su oni ove sezone radili, malo ko je radio u istoriji navijačkog pokreta za jednu sezonu.

Pravili su spektakularne koreografije tokom čitave sezone, imali su neverovatna gostovanja širom Evrope, a posebno impresivno bilo je u Milanu, gde ih je došlo 15.000 da bodri svoj tim protiv Intera.

Kruna svega toga viđena je na Komercbank areni, gde je Ajntraht odigrao 1:1 sa Čelsijem u prvom polufinalnom meču Lige Evrope.

Navijači Ajntrahta napravili su spektakularnu atmosferu, a o koreografiji koja je viđena na početku sezone, dugo će se pričati u ultras krugovima širom sveta.

Pravo savršenstvo navijačke umetnosti sažeto je u šetalicu i koja je spušena sa vrha tribine na kojoj je glavni kop navijača Ajntrahta. Na njoj su bile istaknute glavne grupe navijača Ajntrahta, više stotina njihovih naziva, grbova, uz centralnog orla sa šalom Ultras Frankfurt.

Iza šetalice je neverovatna priča, jer je rađena pune dve nedelje u jednoj od hala Sajma u Frankfurtu, koja je bila na raspolaganju navijačima samo zbog toga.

Kada je završena bila je teška 1,6 tona uz impresivne dimenzije koje su prekrivale čitavu tribinu gde su najvatrenije pristalice Ajntrahta, objasnili su stručni komentatori na RTL-u.

Foto: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    3. maj 2019 | 11:43

    Svaka cast

  • Acca

    3. maj 2019 | 11:35

    Domaci zadatak za zvezdu i za nas ali kad se ujedinimo.... Ovako tesko

  • Milance

    3. maj 2019 | 12:34

    Lepo jako.ali na derbiju na jna je bilo slicno nesto od strane Zvezdinih navijaca.Parola:Najjace grupe grada za tebe bore se sada...i na setalici likovi sa znakovima vodecih grupa sa Severa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA