Vođa navijača Budućnosti s lisicama izveden iz marice, a onda je ugledao Varvare: Nasmejan ušao u Sud, pa opisao brutalno prebijanje (VIDEO)

Aleksandar Čaka Ivanović saslušan je u Nikšiću nakon mesec dana provedenih u pritvoru

  • 12

Vođa navijača Budućnosti iz Podgorice, Aleksandar Čaka Ivanović saslušan je nakon mesec dana u pritvoru u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, a Varvari su ga čekali ispred Suda, kako bi mu pružili podršku.

Ivanović je brutalno pretučen posle utakmice u Nikšiću protiv Sutjeske, kada su ga policajci izvukli iz autobusa, a zatim mu pendrecima naneli teške povrede, a zatim ga uhapsili.

Čaku su u Nikšiću ispred suda sačekali navijači, koji su mu pružili podršku.

- "Jači si od svih, Čaka", "Evo nas, tu smo" - vikali su njegovi prijatelji, koji su ga čekali i kada je izašao iz zgrade.

Nakon toga, ispred suda je zagrmelo skandiranje: "Sloboda za Čaku", a on je s lisicama na rukama stegnuo pesnice i s osmehom ušao u maricu.

Ivanović s osmehom ulazi u zgradu suda; Printskrin: fosmedia.me

Ivanović je ponovio iskaz da su ga navijači pretukli bez potrebe, nakon što je objasnio da je nekoliko maloletnih navijača sišlo na teren da pozdrave fudbalere, što uvek rade posle utakmice.

On je kao vođa navijača sišao da pojasni policajcima da ne udaraju maloletnike, a nakon toga je brutalno prebijen.

- Tada me je neko od policajaca više puta udara po glavi palicom. Odmah sam počeo da krvarim od povreda na glavi i osetio sam nemoć. Uprkos tome, policajci su nastavili da me brutalno tuku, nakon čega su me izveli ispred stadiona. U autobus sam ušao sav krvav - rekao je Ivanović.

Ovde pogledajte VIDEO.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA