≫ 

Vandali lomili ispred kuće Ivice Ilieva: Uništavali saksije, palili gajbice i vrata od garaže!

Bivši sportski direktor Partizana nije imao mira u noći između utorka i srede

  • 30

Grupa huligana razbijala je između utorka i srede saksije sa cvećem i crepove na kući Ivice Ilieva, doskorašnjeg sportskog direktora Partizana u Skojevskom naselju u Rakovici, a plastičnu gajbicu su upaljenu ubacili u dvorište.

Bacili su je na garažu zbog čega su malo izgorela njena vrata. Pobegli su nakon toga, ali ih je policija pronašla i uhapsila.

Utvrđeno je da su incident pokrenula petorica mladića između 24 i 34 godine i protiv njih su podnete krivične prijave za narušavanje javnog reda i mira. Povređenih nije bilo.

Da podsetimo, Ivica Iliev je od jeseni 2015. bio na funkciji sportskog direktora Partizana i pre dva meseca, 11. marta je podneo ostavku na to mesto zbog loših rezultata kluba u ovoj sezoni.

VIDEO - Vučelić se svađa sa novinarima posle ostavki u klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    8. maj 2019 | 11:09

    Gospodo 'plavi' nemojte ih po glavi koja takvima ionako sluzi kao vreca za udaranje udrite ih po tabanima da bar neko vreme dok ih vatrene budaletine lece danemo dusom kao ljudi.

  • Rastko

    8. maj 2019 | 11:54

    Nesu ckolovani kao neki vandali koji to isto rade samo papiroloski.

  • Rastko

    8. maj 2019 | 12:13

    Sopstvene frustracije i kompleksi se ne lece paljevinama tudjih kuca vec nadogradjivanjem svoje licnosti a Partizana i Zvezde ce uvek biti kao i titula s'jedne ili druge strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA