≫ 

EKSKLUZIVNO! Pogledajte snimak napada huligana na kuću Ivice Ilieva! (VIDEO)

Telegraf vam donosi snimak huligana koji su divljali ispred imanja bivšeg sportskog direktora Partizana

  • 41

Vandalski čin koji je u Skojevskom naselju u Rakovici, u noći između utorka i srede, zadesio porodicu bivšeg sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva, a prilikom koga je grupa huligana na njegovoj kući razbijala saksije, bacala zapaljene gajbice u dvorište i tom prilikom oštetila vrata garaže, dobiće svoj epilog danas u policiji. Telegraf vam ekskluzivno donosi snimke napada na kuću i imanje Ivice Ilieva.

Huligani su ekspresnom akcijom policije uhapšeni još iste noći, a danas su nadležni organi dobili i snimke sa sigurnosnih kamera, pošto je imanje porodice Iliev u potpunosti pokriveno.

IVICA ILIEV Ivica Iliev; Foto: MN Press

Da nevolja bude veća, pored Ivice Ilieva, koji je u trenutku napada na porodičnu kuću bio prisutan sa suprugom i troje dece u na istom posedu živi i njegov rođeni brat Boban, sa svojom porodicom, suprugom i takođe troje maloletne dece.

Povređenih nije bilo, a utvrđeno je da su incident pokrenula petorica vandala, starih između 24 i 34 godine i protiv njih su podnete prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    8. maj 2019 | 22:38

    Kad su "Grobari", onda su GROBARI HULIGANI, a kad su " Cigani " onda su SAMO HULIGANI. ZATO NAM OVAKO I IDE U DRZAVI. NEMA IMENA, NEMA PREZIMENA, NEMA NISTA...JADNA LI SI SRBIJO.

  • Zus

    8. maj 2019 | 12:58

    Kakvi promaseni zivoti i likovi......tuga teska......praznina....supljina......

  • Zorz

    8. maj 2019 | 12:56

    Lik od 34 godine nema sta pametnije da radi u zivotu nego da pali plasticne gajbe ispred kuce Ivice Ilieva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA