Rijeka uzela Kup Dinamu u Puli, žestoka tuča huligana obeležila finale: Letele štangle, motke, kaiševi....

Zagrebački klub poražen je sa 3:1 u finalu

  • 2

Fudbaleri Dinama iz Zagreba poraženi su sa 3:1 u finalu Kupa Hrvatske u Puli od ekipe Rijeke.

Nakon prvih 45 minuta Rijeka je vodila 2:0 golovima Čolaka i Halilovića, a onda je Dani Olmo dobio šansu da potpuno izjednači, nakon što je u 63. Orsić smanjio zaostatak. Međutim, penal dosuđen u 72. minutu doneo veliku raspravu na terenu.

I dalje nije poznato da li je Eskoval u kaznenom prostoru igrao rukom ili butinom, više deluje da jeste nogom, a nakon što je glavni arbitar pokazao na belu tačku, usledili su zvižduci sa tribina i protesti u 16 metara.

Huligani Rijeke i Dinama Foto: Printskrin

Međutim, Dinamo je promašio penal, a na drugoj strani usledila je kazna preko Krvržića u 84. minutu za konačnih 3:1. Svakako, sudija Batinić bio je glavna tema i nakon susreta, jer novi osvajači Kupa, konkretno Eskoval, smatra da lopta nije bila ni blizu ruke, naročito jer je sudija reagovao tek nakon određenog vremenskog perioda.

Duel su obeležili i navijači oba tima koji su se sukobili na ulicama Pule. Prema rečima očeviada u tuči je oštećen jedan automobil, a povređenih na iznenađenje mnogih nema pošto je očigledno da su u tuči korišćene štangle, motke i kaiševi.

Ovo nije prvi put da se skuboljavaju popularni ''Bad Blue Boys'' i ''Demoni'', međutim u poslednje vreme ti sukobi su sve brutalniji i učestaliji.

Huligani Rijeke i Dinama Foto: Printskrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • super jbt

    22. maj 2019 | 20:06

    mislim da treba napisati drugaciji text navijači pule su demoni a navijači rijeke su armada proverite pa javite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA