≫ 

Jezive scene iz Rumunije: Policajac ležao u lokvi krvi posle huliganskog pira u Klužu (VIDEO)

Srećom, život mu nije ugrožen

  • 2

Rumunija priča o teškom ispadu huligana Univerzitatee iz Kluža, čiji je tim poražen 2:0 u prvom meču baraža za popunu prve lige od Hermanštada, a jedan policajac završio u lokvi krvi tokom incidenata.

Prema navodima tamošnjih medija, on je kamenicom pogođen u glavu nakon čega je izgubio svest, ležao je u lokvi krvi i prizor je bio prilično uznemirujući. Isprva se nije znalo u kakvom je stanju, ali je srećom, uz pomoć kolega, uspeo da se povrati, nakon čega je zbrinut u bolnici.

Nemile scene i nervoza navijača su posledica poraza domaćeg tima, a "zakuvalo" se nakon golova Petreskua i Coumua u rasponu od dva minuta, u završnici utakmice.

Bio je to signal za najekstremnije navijače domaćeg tima da se sa tribina spuste na teren i krenu u sukob sa policijom i žandarmerijom.

Pogledajte nerede u režiji huligana Univerzitatee.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P

    9. jun 2019 | 22:52

    Ja da sam na mjestu njegovih kolega, uzeo bi automatsku i okrenuo prema "uvaženim navijačima" i okrenuo na radost. Pa dok ovakvih budala ima niko ne želi na stadion dolaziti.

  • Y

    10. jun 2019 | 03:20

    Jadan covek...a samo je posao da zaradi svoju krvavo zaradjenu platu...sta je on tu kriv, nije tu dosao jer zeli nego jer mora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA