Delije vulgarnom porukom izvređale Savićevića! (VIDEO)

Delije istakle transparent protiv bivšeg igrača kluba, a sada predsednika FSCG

  • 73

Posle optužbi Dejana Savićevića, da je Zvezdan Terzić vršio pritisak na igrače crveno-belih Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića, kao i na trenera Ljubišu Tumbakovića da ne igraju protiv selekcije tzv. Kosova, oglasili su se i navijači Zvezde.

Osim toga Savićević je i prozivao Delije u svom intervjuu.

- Na dan kad igramo sa Kosovom, njima ženska reprezentacija u rukometu igra protiv Kosova i tu nema problema - rekao je između ostalog Savićević.

Delije su na trećem meču finala plej ofa protiv Partizana, istakle transparent

"Sever produžena ruka Srbije nikad službe i vlasti, Je*em te usta škrbava"

Zatim su istakle transparent "Šta ostade od onakvog imena Dejo Genije" a i zagrmeli "Izgubio si kompas Dejaneee"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sistem

    15. jun 2019 | 21:59

    Dejo , prodane duse mogu da ti ... Bio si ostao legenda Zvezdina i pravi i istinski navijaci Zvezde ce te uvek voleti i nikad ruznu rec uputiti nece. Ti takozvani navijaci su napali i Dragana Stojkovica Piksija jer im nije vise bio po volji kao sto su pljuvali i Dzajica jer njima nista sveto nije. Kao sto sam rekao na pocetku,to Zvezdini navijaci nisu...

  • NekoKo

    15. jun 2019 | 22:57

    Ovi Crnogorci se mnogo prave blesavi. Srbiji je oteta teritorija i ima pravo da se za istu bori na sve moguće načine. Čuj Savićevića o izdaji...Pa CG je Srbiju izdala za mnogo važniju stvar od loptanja.

  • ss

    15. jun 2019 | 21:10

    Delije obraza nemate! Dejo je zaduzio crveno-bele do neba!Pola njih sto ga vredjaju su culi za njega pre pola godine!!A svo ovi debili sto glume srbe kad treba da igraju protiv Kosova, oni da su pravi srbi igrali bi za Srbiju ili ni za koga.Ovako glume srbe a igraju za tudju zemlju!!! Dejo je revoltan covek, kako da se ne iznervira?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA