≫ 

Protest navijača tokom Skupštine Partizana: Grobari jajima gađali automobile čelnika kluba (VIDEO)

Navijači crno-belih iskazali su nezadovoljstvo u Zemunelu

  • 29

Zasedanje redovne Skupštine Partizana nije privuklo veliku medijsku pažnju, ali se ispred sportskog centra u Zemunu, gde je sednica i održana, pojavila grupa navjača crno-belih da izrazi nezadovoljstvo radom aktuelnih čelnika.

Uz standardne povike i pesme protiv čelnika osvajača Kupa, kako horski tako i pojedinačno, jedna od grupa najvatrenijih pristalica razvila je i transparente "Marš iz Partizana", "Partizan nikada gori", "Protiv urušavanja Partizana..."

FK Partizan, Grobari, zemunelo Parola protiv uprave istaknuta ispred Zemunela; Foto: Telegraf

Sve se dešavalo ispred sportskog centra, van kapija objekta,, u kome su, pak, bile stacionirane jake policijske snage, jer se još tokom jutra moglo čuti da se sprema ovakav scenario...

Okupljanje je proteklo mirno, bez ikakvih incidenata i nasilja, ali je u smiraju protesta, grupa od oko 120 pristalica gađala jajima automobile čelnika kluba, koji su bili parkirani ispred glavne zgrade u sportskom centru Partizan - Teleoptik. Kada su ispalili "rafal" ka automobilima čelnika crno-belih, navijači su se mirno razišli.

Pogledajte kako su Grobari jajima zasuli automobile čelnika Partizana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFK-BGD

    15. jul 2019 | 16:42

    Poruka je jasna UPRAVA NAPOLJE!

  • Kursumlija

    15. jul 2019 | 17:52

    E moj Zeljko Panticu sta je sada?Nazivas navijace kojekakvim imenima i ocekujes podrsku a najgora ste bagra od uprave.Bravo Grobari!

  • Ni

    15. jul 2019 | 16:47

    TAAAAAAKOOOOO JEEEEEEEEEEE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA