≫ 

Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma (FOTO) (VIDEO)

Delije se priključile porukama podrške

  • 6

Navijači Crvene zvezde pripremili su transparent za Ognjena Kuzmića i Sinišu Mihajlovića, sadašnjeg košarkaša i nekadašnjeg fudbalera ovog kluba, koji su prethodnih dana bili predmet tužnih novosti.

Kuzmić je za vikend doživeo saobrćajnu nezgodu u Republici Srpskoj blizu Banjaluke i nalazi se u veštački izazvanoj komi, dok je Mihajlović za vikend objavio da ima leukemiju.

Sportski svet je uputio poruke podrške dvojici sportista, a Delije su to uradile na revanš utakmici između Crvene zvezde i Suduve.

- Rodio si se znajući samo za život, živeo si znajući samo za pobede. Siniša pobedi! - pisalo je na transparentu Delija, a onda se sa tribina stadiona Rajko Mitić zaorila pesma "Oooooo, pobedi Siniša!".

Nakon toga je istaknut i transparent za košarkaša Zvezde i reprezentativca Srbije "Kuzmiću izdrži", nakon čega su navijači skandirali i Ognjenovo ime i prezime.

VIDEO: Delije pružile podršku i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    16. jul 2019 | 21:54

    Najbolji navijaci na svetu

  • mima

    16. jul 2019 | 21:45

    zaista lep gest, veliki pozdrav za navijace crvene zvezde,ovom podrskom su pokazali da su ljudi dobrog i plemenitog srca,

  • Зока

    17. jul 2019 | 00:23

    Иако сам некада сам љут на хулигане али ово су прави навијачи.И хуманисти са великим срцем.А Синиша Михајловић и заслужује подршку и охрабрење а наравно и Огњен Кузмић.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA