≫ 

Odložena sahrana ubijenog vođe navijača Lacija: Policija ne da ultrasima da dođu na groblje!

Porodica Dijabolika želi javnu sahranu

  • 2
Policija Printskrin: Youtube

Iako je bila planirana za utorak, sahrana ubijenog vođe navijača Lacija Fabricija ''Dijabolika'' Pitćelija će biti odložena!

Razlog za to je niz propisa koji nisu završeni na vreme, počevši od toga da je njegova supruga Rita kasnije nego inače stigla na prepoznavanje tela.

To dalje povlači ostale stvari kao što su prevacivanje tela iz Opšte bolnice, zatim i zahtev o kremaciji posle kog se odobrenje čeka tri ili četiri dana.

Dijabolikova porodica je pozvala ljude da ne dolaze na groblje u 18 časova kada je sahrana zakazana, a to se posebno odnosi na ultrase kojima polcija i ne da da prisustvuju.

Naime, trenutno traje i borba između porodice i policije čiji šef je naredio da sahrana može da se ''odigra'' samo u krugu porodice. S druge strane, porodica želi javnu sahranu, prete čak i Sudom u Strazburu.

Podsetimo, Dijabolik je ubijen 7. avgusta u klasičnoj sačekuši. Upucan je iza uva u jednom parku, kada mu je ubica prislonio pištolj na glavu.

Dijabolik je imao 53. godine, a iza sebe je, od navijanja, ostavio bogatstvo procenjeno na 2.3 miliona evra. Svojevremeno je hapšen zbog iznuda i ucena.

VIDEO: Kako izgleda kada navijači Partizana odaju počast preminuloj legendi Juga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mako

    13. avgust 2019 | 11:37

    Te vođe navijača neki fin svet.

  • Nusknvp

    13. avgust 2019 | 11:48

    Ostavio iz sebe 2,3 miliona €, a vodja navijaca. Sad vam je jasno sto se i ovi nasi kolju i frakcijaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA