≫ 

Tenzije i koreografija na sahrani vođe navijača Lacija: Dijabolik ispraćen na večni počinak (VIDEO)

Porodici ispunjena želja

  • 2

Ubijeni vođa navijača Lacija, Fabricio Dijabolik Pitćeli, sahranjen je posle odlaganja zbog želje porodice da sve protekne javno.

Razlog za to je niz propisa koji nisu završeni na vreme, počevši od toga da je njegova supruga Rita kasnije nego inače stigla na prepoznavanje tela.

To dalje povlači ostale stvari kao što su prevacivanje tela iz Opšte bolnice, zatim i zahtev o kremaciji posle kog se odobrenje čeka tri ili četiri dana.

Dijabolikova porodica je pozvala ljude da ne dolaze na groblje u 18 časova kada je sahrana zakazana, a to se posebno odnosi na ultrase kojima policija ne da da prisustvuju.

Sve se dimilo na sahrani, navijači su u plavo obojili sve pred sobom, a bilo je i tenzija sa predstavnicima medija, koje su huligani napadali.

Podsetimo, Dijabolik je ubijen 7. avgusta u klasičnoj sačekuši. Upucan je iza uva u jednom parku, kada mu je ubica prislonio pištolj na glavu. Dijabolik je imao 53 godine, a iza sebe je, od navijanja, ostavio bogatstvo procenjeno na 2.3 miliona evra. Svojevremeno je hapšen zbog iznuda i ucena.

Stefan Mitrović na jednoj, Kostić, Gaćinović i Joveljić na drugoj strani. Strazbur čeka Ajntraht u plej-ofu za Ligu Evrope (20.30). Kvota na keca je 2,95, a na dvojku 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Strzbur - Ajntraht

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    22. avgust 2019 | 12:13

    Занимљива математика, од навијања се обогатио.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA