≫ 

Partizan je imao i podršku malih zvezdaša: Mališani u Humskoj priznali kom su više naklonjeni!

Crno-bele su zbog kazne UEFA bodrili samo mališani - neki su bili i zvezdaši

  • 41
FK Partizan

Foto: Danas Conference Centar

Fudbaleri Partizana pobedili su Molde sa 2:1 uz podršku oko 5.000 mališana iz fudbalskih škola širom Srbije, jer je to bio jedini uslov da bude navijača na tribinama.

Razlog je rigorozna kazna UEFA zbog novih ispada Grobara, orila se graja mališana Humskom u četvrtak, a crno-beli su uz njihovu podršku došli do 2:1, zlata vrednog rezultata za revanš sa tvrdim Norvežanima.

Šteta je što je ispad navijača bio jedini razlog da se mališani ovako okupe na stadionu, a Biljana Obradović je za klupsku televiziju kao PR crno-belih ćaskala sa dečacima, novim fudbalskim nadama.

Tako je naletela na grupu mališana iz Leskovca, a dvojica dečaka su otkrila da su ipak navijači Crvene zvezde, kada im je postavljeno pitanje o omiljenoj pesmi crno-belih.

Dečja iskrenost nasmejala je i Obradovićevu, što možete videti od 3:20 na priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svašta

    23. avgust 2019 | 20:36

    Pa stacsada ako je koje dete navijalo za Zvezdu. Pa jos veci respect prema takvim ljudima, deci... Bravo... Ispostovali su svoje drugare koji navijaju za Partizan... Tako i treba sto vise takvih ljudi... Prelepa slika sinoc u humskoj bravo za decu. Partizan ima armiju navijaca u omladini. Pozdrav svima pre svega zdravo rivalstvo

  • Kursumlija

    23. avgust 2019 | 21:42

    Decoooooo oooo decooooo!!!Zivi bili i sve huligane oterali sa stadiona ovo je slika ljubavi,zdravog zivota i uspeha sporta!!!nije bitno da li Zvezda ili Partizan!!!

  • Nolee

    23. avgust 2019 | 21:16

    Bravo za akciju prelepo. Zvezdo pozovi ova dva decaka na utakmicu u utorak!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA