≫ 

Navijači divljali u Engleskoj: Žestoka ulična tuča, hapšenja na stadionu i pendrečenja

Ovakve scene ne viđaju se često na ostrvu

  • 6
FK Kristal Palas - FK Aston Vila Foto: Profimedia/Actionplus

Fudbaleri Salforda odigrali su ove subote nerešeno 1:1 sa ekipom Lejton Orijenta u okviru Engleske Lige 2, četvrtom po redu fudbalskom takmičenju na Ostrvu, a o samom meču, kao i krajnjem ishodu, uopšte se ne bi pisalo da se navijači nisu žestoko sukobili. To je samo jedan od dvažestoka sukoba na Ostrvu tokom vikenda jer se policija sukobila sa navijačima Aston Vile. 

Naime, kako prenose engleski mediji, navijači Salforda i Orijenta nisu se zadržali samo na navijanju i verbalnim provokacijama, već je posle utakmice došlo i do fizičkog obračuna, i to izvan stadiona, na ulici.

Sve je počelo kada je ka jednoj grupi navijača poletelo nekoliko policijskih čunjeva. Usledio je odgovor, a potom i žestoka tuča dve strane.

Do incidenta je došlo i na meču Kristal Palasa i Aston Vile. Domaći fudbaleri vodili su 1:0, Aston Vila je postigla gol na kraju meča koji je poništen, da bi se navijači sukobili sa policijom. Jedan od pristalica Vile je uhapšen zbog popularnog "afreja" tuče na javnom mestu sa jednom ili više osoba, a to je razbesnelo i ostale koje je policija smirila posle intervencije.

FK Kristal Palas - FK Aston Vila Foto: Profimedia/Actionplus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. septembar 2019 | 10:48

    Наравно да нису често кад су казне драстичне. Код нас без последица могу доћи из сплита нпр.направити хаос рецимо на јужној трибини, и ништа...

  • 🐴

    2. septembar 2019 | 10:32

    Gospođo gde je finoća ?

  • Greg

    2. septembar 2019 | 11:17

    Izlazak iz EU ce doprineti jos vecem huliganstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA